Jeffrey Epstein, deel honderdzoveel…

 

Hij is dus nog smeriger dan ik al dacht

 

Elke dag druppelt er wel weer een Epstein-Maxwell-prins Andrew-gerelateerd feit binnen. Laatste nieuws dat ik tot me kreeg was dat Virginia Giuffre (zij die zegt door Epstein en prins Andrew misbruikt te zijn als minderjarig meisje) een nieuwe bekentenis heeft gedaan. Namelijk dat ze op de ranch van Epstein een aantal dagen prins Andrew moest vermaken. Ze werd er naartoe gestuurd met een opdracht. Doe alles wat hij wil. Dat deed ze. Van paardrijden tot massages geven (heel veel massages) en gezellig een borrel drinken. “Hij heeft het denk ik leuk gehad, want toen ik weg ging, kuste hij me.” Met die zin van Giuffre waren Epstein en Maxwell verheugd.

 

Wat me steeds meer fascineert aan Epstein is dat hij niet alleen ranzige seksfeestjes met minderjarige meisjes hield voor zichzelf en zijn vrienden, het was ook een manier om anderen te chanteren en zelf hogerop te komen. Niet alleen zouden mensen hem minder snel aanklagen of veroordelen als machtige mensen in zijn kamp zaten, ook kon hij zorgen dat deals zijn kant op rolden. Want de control room met videobeelden van iedereen draaide overuren en al het belastende materiaal werd bewaard en beschermd.

 

Wat ik nu ook las is dat Epstein deze ranch in New Mexico zag als ‘fokranch’, waar hij het illustere plan had opgevat om vrouwen zwanger te maken met zijn zaad, zodat zijn superieure genen voort zouden leven.

 

Ik ben er toch zo blij om dat dit niet gelukt is. Oh jongens, wat een puinhoop. Ik hoop dat Virginia Giuffre en alle andere Epstein-survivors de kracht en moed houden om door te zetten tot de onderste steen boven is.

Door: May-Britt Mobach

Afbeelding van May-Britt Mobach