Jahaa…

 

Ik weet dat m’n veter loszit, maar daar wil ik het helemaal niet over hebben. Het gaat over iets heel anders vandaag.

 

Ik heb namelijk een nieuwe jas.

 

En die wilde ik even vertonen, vandaar dat ik er dus mee op de foto ben gegaan. Ik vond hem er op de site al zo goed uitzien. Lekker simpel en klassiek en juist daarom altijd goed. En je lijkt zo slank met zo’n recht model. Niet te lang, niet te kort. Hebben dus. En by the way, ook meteen een nieuwe broek gescoord. Een ‘jegging’.

 

Nooit eerder van gehoord, jij? Begreep meteen wat er bedoeld werd. Kruising tussen een jeans en een legging. Met elastieken tailleband. Dus je kunt er nog mee uit eten ook. En tadaaa, toen ik toch bezig was, nog een shirt meegepikt met grappige hoody-achtige col met lintjes eraan ook. 

 

Twee shirts zelfs, ik wist van geen ophouden. Nog eentje met een echte col. Wilde ik eigenlijk al een tijdje.

 

En bijna een vest, bijna. Want daar twijfel ik nog over. Met rits of zonder?

 

Daarbij heb ik al veel vesten. Zowel met als zonder rits. Dus dat hielp ook niet in de aanschaf-beslissing. Die twee liggen dus nog ‘in de week’ in m’n hoofd. 

 

Ik twijfelde trouwens eerst ook nog over dat shirt met die col. Wilde hem graag hebben vanwege steeds meer rimpels in nek. Maar ja… een echte col zomaar ineens. Anouk (de stagiaire) probeerde hem nog aan te prijzen: ‘Lekker voor ergens onder.’ Onder?? Ik vroeg haar of haar moeder (die ik overigens goed ken) misschien al last van opvliegers heeft. Waarmee ik bedoelde te vragen of ze weleens heeft gehoord dat het op een bepaalde leeftijd wel erg warm wordt als je ook nog iets met een col weer ergens ónder draagt. Maar goed, laat ik de jeugdige pret niet bederven. Komen ze nog wel een keertje achter ;-) Er gaat bij mij niks overheen. Tenzij het -35 wordt deze winter en ik toch zo nodig naar buiten moet. 

 

En wat twijfel ik trouwens. Het kost allemaal niet zoveel als je bij Klingel shopt. Echt een verrassing als je na het shoppen in je virtuele winkelmandje kijkt. Want m’n nieuwe outfit die je op de foto ziet kostte al met al €179,97. Winterjas, col-shirt en jeans allemaal bij elkaar opgeteld. 

 

Trouwens, toen ik de redactie opliep in m’n nieuwe setje, werd er een paar keer gezegd dat ik er ineens zo sportief uitzag. Zo anders. Dat ze me zo helemaal niet kenden. Nou twee dingen. Laat ik maar eerlijk zijn. 1: sportief ben ik niet, ziet er alleen maar zo uit. En ding twee: ik zie er privé best vaak zo uit. Broek, shirt en jas. Dus mijzelf viel het eigenlijk helemaal niet op. 

 

 

Wat wel heel exciting is, in mijn geval dan, is dat de jas niet zwart is, maar donkerblauw. Zo… jij durft! Maar echt hè? Broek ook, shirt ook. Nergens zwart te bekennen. Oeps. M’n tas. Hum, daar moet ook eens een keer iets aan gebeuren. Wordt vervolgd.

 

O ja

 

Die veter van m’n gympies (o nee, sorry, sneakers) die ik aanheb strik ik eigenlijk nooit dicht. Toen ik die dingen kocht was het volgens mij zelfs hartstikke trend om je veters los te laten hangen en daarom heb ik toen niet gemerkt dat die veters heel kort zijn, dus ik laat ze altijd maar wat hangen omdat ik er toch nooit over val. Maar Danique vond dat ze voor de foto wel even vast moesten. Duurde blijkbaar niet lang, want ik zag later dat er toch alweer eentje los was gegaan. Nee nee, niks fotoshoppen. Lekker laten zitten, ik leg het wel uit heb ik haar beloofd, dus bij deze. 

 

Door: Franska

Afbeelding van Franska