In de stijl van Alexia: dit is haar lievelingsmerk

 

Designer Natan is duidelijk hofleverancier van Máxima, Amalia en Ariane, maar Alexia trok op Koningsdag een eigen plan.

 

 

De prinses verscheen in jurk en jasje van Maje en op schoenen van Zara, na de kledingwissel (hoe leuk was dat ineens) bleek die laatste vooral een grote favoriet onder de zussen.

 

Voor het officiële gedeelte moest alles nog een beetje in de plooi en netjes, maar bijna thuis gingen de hakken uit en de sneakers aan. Het werd meteen duidelijk dat niet alleen Natan hofleverancier is, maar dat Zara ook ruim ingeslagen wordt in Wassenaar.

 

Alexia droeg bij het bezoek aan Eindhoven al zwarte sandalen van Zara, maar bij de repetitie van The Streamers pakten de zusjes pas echt flink uit met het Spaanse modehuis. Amalia droeg een trui van Zara, Alexia de legging en Ariane de pantalon met splitjes. Naast Zara was Nike favoriet, want de jongste zussen staken hun voeten allebei in de Air Force 1.

 

En verder? De tassen van de prinsessen kwamen uit de garderobe van Máxima, vast geen straf om in te mogen shoppen. De jassen werden gerecycled, want Ariane droeg een jas van haar moeder en Amalia verscheen voor de tweede keer in dezelfde mantel. En natuurlijk die zwarte jumpsuit van Máxima. Die komt van designer Elie Saab.

 

1. Vest Maje, €175,- 2. Zwart shirt met pofmouw H&M, €9,99

Het lievelingsmerk van Alexia shopping

3. Broek met splitjes Zara, €29,95 4. Jurk Maje, €195,- 5. Sneakers Nike, €119,99

 

Door: Adeline Mans

Afbeelding van Adeline Mans