Ikea heeft weer wat

 

Da’s pas een nieuwe manier van reclame maken.

 

 

Stel, je wilt weten of je zwanger bent. Dan denk je waarschijnlijk niet meteen aan Ikea. Doe dat maar wel, want Ikea heeft weer een nieuwe stunt. Een nieuw soort zwangerschapstest om precies te zijn.

 

Hoe het werkt? Simpel. Haal de nieuwe folder van Ikea. Plas op een strookje onderaan de pagina. Verschijnt daar de (veel goedkopere) prijs voor het babyassortiment? Dan ben je zwanger. Maar dit lukt dus alleen als je het ook echt bent. Zie jij jezelf al binnenlopen bij de Ikea met je kortingsbon? Bijna net alsof je met een vol geplast potje aanklopt bij de dokter.

 

Of deze zwangerschaps-testerige reclamefolder ook naar Nederland komt is nog niet duidelijk, maar dan weten jullie dat de kans aanwezig is. Niet zwanger, maar wel korting? Kun je altijd je buurvrouw nog meenemen voor een middagje shoppen, dacht ik zo.

 

 

 

Door: Meagan Suares

Meagan Suares is de nieuwste aanwinst bij Franska.nl. Het lachebekkie studeert Media, informatie en communicatie, en zwijmelt weg bij elke romcom die ze ziet. O ja, ze kletst de oren van je kop en is gek op unicorns. En roze.