Hit & Run

 

Stop de persen, het is eindelijk weer zover. Ik heb een oprecht goede tip voor jullie.

 

 

 

En dan niet eentje van het categorietje zo-fout-dat-het-leuk-wordt, maar eentje die je gewoon een voldoende geeft omdat het écht een goede serie is. Ja, dat het nog bestaat joh. Dus wat wil je vanavond kijken? Hit & Run.

 

Hij stond al eventjes op Netflix, maar ik was dus véél te druk met allerlei slechte series à la Jaimie Vaes: In The Vaes Lane kijken, dus ik ontdekte ‘m van de week pas. Het verhaal: de Israëlische Segev woont samen met zijn dochter Ella en nieuwe lover Danielle, en alles lijkt koek en ei. Happy family, en het duistere verleden heeft Segev achter zich kunnen laten.

 

Nou ja, dat denkt-ie. Want wanneer Danielle naar New York vertrekt voor een auditie, staat het leven van Segev binnen no time op z’n kop. Ik ga niet te veel spoilers geven, want je moet deze serie zelf maar gewoon kijken: hij is echt onwijs spannend. Hij speelt zich deels af in Israël en deels in New York, en er komen veel flashbacks voorbij.

 

Het eerste seizoen bestaat uit negen afleveringen die elk ongeveer een uur duren. Toegegeven: aan het einde wordt-ie een beetje too much en een tikkeltje ongeloofwaardig, maar ik vond het een heerlijke zit. Aanradertje.

 

https://youtu.be/AyF-EQVs9mU

 

 

 

Door: Wieke Veenboer

Wieke Veenboer woont in Amsterdam. Ze is een graag geziene gast in de Amsterdamse horeca en probeert af en toe zelf een keukenprinses te zijn. Ze houdt van reizen, verslindt boeken maar speelt ook Netflix uit.

Afbeelding van Wieke Veenboer