Hier rijd je graag voor om!

 

Een nachtje met ontbijt voor z’n tweetjes kun je er alvast winnen.

 

 

 

 

We steken de grens over deze week. Niet ver hoor. Gewoon naar Mechelen, tussen Brussel en Antwerpen. Volop vertier dus en dan te bedenken dat natuurgebied Mechels Broek, met tal van wandel- en fietsmogelijkheden, zich ook nog eens ongeveer voor de deur uitstrekt.

 

The Patio Houses is waar de reis naartoe gaat en daarover kunnen we zeggen dat woorden al snel tekortschieten bij het omschrijven van de intieme, warme en contrastrijke gastensuite, waar levensgenieters met oog voor design zich makkelijk thuis zullen voelen. In het originele ‘fumoir’ is een kitchenette en een salon. De oude fumoirmeubels staan er in fel contrast met de hypermoderne kitchenette en de luxueuze bad- en slaapruimte. 

 

 

 

 

In de patiokeuken op de begane grond kan worden genoten van de gastentafel. De gerechten zijn seizoensgebonden, met een knipoog naar de wereldkeuken, want vaak geïnspireerd door de ‘culi-reismicrobe’ van de gastvrouw en -heer. 

 

In de wellnessruimte in het souterrain zorgen kunst- en kaarslicht voor de sfeer en kun je genieten van een geurreis in de belevenisdouche, van de sauna met kleurentherapie en ijskoud dompelbad, de geurige hammam en de jacuzzi op het teakhouten dek. De wellnessaccommodatie staat facultatief ter beschikking van gasten. Al zal het nog moeilijk worden om de verleiding te weerstaan!

 

Wat je kunt winnen? Een overnachting voor z’n tweeën, met ontbijt.

 

 

Veel plezier alvast!

 

Informatie en boekingen via de website van Erfgoed Logies of rechtstreeks bij The Patio Houses, telefoon +32 475 429578.
 

WINNEN?

 

Lijkt het je wat om hier gratis een nachtje te gaan genieten? Met z’n tweetjes en inclusief ontbijt? Ga dan naar de Facebookpagina van Franska.nl en reageer daar op het betreffende artikel. Geen Facebook? Stuur je mail naar winnen@franska.nl

 

De winnaar wordt over een week bekendgemaakt.

Door: Brigitte Bormans

Brigitte werkte jarenlang als culinair journalist en schreef twee kookboeken. In 2004 werd ze directeur/eigenaar van Erfgoed Logies. Maar zonder schrijven kan ze niet. Gelukkig zag Franska wel iets in haar columns, kwam van het een het ander en mag er nu ook over andere zaken worden geschreven.

Afbeelding van Brigitte Bormans