NIVEA x FRANSKA.NL

 

Deze producten werken wel tegen ouderdomsvlekjes

 

 

Een paar weken geleden schrok ik toen ik in de spiegel keek. Want op de plaats van mijn ooit zo zonnige glow verschenen nu kleine pigmentvlekjes.

 

 

 

Ik ben echt geen ijdeltuit, ik heb mijn rimpels verdiend met leuke en minder leuke dingen in het leven. De kapper heeft gelukkig altijd een oplossing voor mijn grijze haren en dat mijn kledingmaat een beetje naar boven opschuift vind ik helemaal niet erg.

 
Maar toen de herfst begon zag ik ze opeens: daar waar voorheen een zomerse blos op mijn gezicht te zien was, zaten nu ouderdomsvlekjes. Deze hyperpigmentatie is een gevolg van huidveroudering, dat was een nare verrassing.

 

Grijs haar of rimpels doen me niks, maar door die vlekjes op mijn wangen en mijn kaaklijn voelde ik me opeens oud. Natuurlijk kan ik ze verbergen onder een flinke laag make-up, maar daar ben ik niet echt handig in en dat voelt ook niet zo prettig. Omdat deze vlekjes niet uit zichzelf weer verdwijnen was er werk aan de winkel. Tijd om de ouderdom te lijf te gaan met NIVEA.

 

 

 

 
Inmiddels heb ik hun CELLULAR LUMINOUS630 Anti-Spot Dagcrème nu 12 weken in mijn beautyroutine opgenomen. Toen ik na de zomer begon met smeren zag je duidelijk wat verkleuringen rond mijn kaaklijn. Nu zie je er na drie maanden gebruik bijna niets meer van. 

 

In combinatie met het CELLULAR LUMINOUS630 Anti-Spot Corrigerend Serum geeft het mijn huid een extra boost. De experts van NIVEA hebben jarenlang onderzoek gedaan naar het enzym dat verantwoordelijk is voor de melanineproductie. Er zijn daarna meer dan 50.000 moleculen op het enzym getest en het 630ste molecuul was het meest succesvol. Vandaar de naam van dit revolutionaire ingrediënt: LUMINOUS630.

 

De luchtige formule werkt daar waar het nodig is. Een van de meest effectieve hydraterende bestanddelen is het cel-activerend hyaluronzuur. Samen met de vitamine E doen deze nieuwe crème en serum wonderen voor mijn huid.  De melanineproductie wordt weer normaal en het helpt een handje om het natuurlijke vochtgehalte vast te houden.

 

 

 
Mijn gevoelige huid reageert er heel goed op, ik krijg er geen rode uitslag, jeuk of een prikkend gevoel van. Ik zorg er in de ochtend eerst voor dat ik mijn gezicht goed reinig waarna ik een dun laagje van het serum aanbreng. Nadat het is ingetrokken klop ik zachtjes de dagcrème op mijn hele gezicht. Voor ik ga slapen haal ik natuurlijk de make-up weer van mijn gezicht voor ik opnieuw een laagje serum op mijn huid smeer Het product kan dan de hele nacht haar werk doen op mijn schone huid. De crème en het serum trekken snel in, plakken niet en mijn huid voelt superzacht aan.

 

Na 12 weken werden de bestaande pigmentvlekjes nog lichter en kleiner en zie ik geen nieuwe meer verschijnen. Mijn gezicht ziet er mooi egaal, fris en jonger uit. De hoge beschermingsfactor SPF50 in de dagcrème houdt de uv-straling door de zon tegen die ook in de winter schadelijk voor de huid is. Eindelijk een product dat wel werkt. Ik smeer dus nog wel even door.

 

 

Dit is een gesponsord artikel. Om jou te voorzien van de fijnste artikelen op Franska.nl werken wij samen met merken die naadloos bij ons passen. Dit doen we in de vorm van de mooiste content, voor jou en voor onze partners.

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit