Harry verbreekt stilte en komt zelf met persoonlijk statement over zijn vertrek

 

Nieuwe dag, nieuwe week, dus wederom nieuw nieuws over Harry en Meghan.

 

Het zal toch eens niet, hè? Nee, het houdt de gemoederen behoorlijk bezig. En zéker daar aan de andere kant van het water, want volgens mij maakt iedereen in Brits tabloidland gigantische overuren. Elke poep en scheet van Harry en Meghan worden vastgelegd en als Queen Elizabeth er ook nog iets over kwijt wil is de chaos helemaal compleet. Aan de ene kant snap ik dat het best bijzonder is dat twee royals hun titels opgeven — zeker zo populair als Harry en Meghan, maar pff… Ik snap best dat deze twee hun biezen pakken en naar Canada vertrekken.

 

Er is dan ook geen haar op Harry’s gingerhead die daar spijt van heeft. Hij deed gisteren zijn eerste publiekelijke speech sinds Megxit (die naam blijf ik wel echt te gek vinden) en hij kon natuurlijk niet anders dan de huidige situatie even aanhalen. Hij sprak het publiek toe en zei dat het Verenigd Koninkrijk zijn thuis is en dat dat nooit zal veranderen. Ook zegt hij dat Meghan en hij ‘geen keus’ hadden dan hun titels op te geven. En het was geen lichtvoetige keuze, benadrukt-ie nog even, maar eentje die werd gemaakt na maanden overleg.

 

Nu komt het op mij wel over (maar dat kan ook aan de Britse tabloids liggen die mijn perspectief een beetje beïnvloeden) dat Meghan het echt dikke prima vindt en liever gisteren dan vandaag dat hele Engeland achter d’r laat. Ergens begrijpelijk, ik vind het al vervelend als één persoon iets naars over me zegt, laat staan dat een volledig land over je heen valt en dat letterlijk niks wat je doet goed is voor hen. Adios, Engeland en tot nooit meer ziens als het aan Meghan ligt, geloof ik. Maar bij Harry ligt dat toch duidelijk anders: het liefst had hij deze beslissing niet gemaakt en zijn royal-taken gewoon vervuld als volwaardig lid van de familie. Ach gos, ik vind het wel echt sneu voor die Harry. En knap dat-ie toch komt opdagen en dit hele onderwerp aankaart. Waarschijnlijk was ik in m’n grot ondergedoken en er niet meer uitgekomen. Maar ja, part of the job, hè. Nóg wel, tenminste.

 

En nu dus op naar Canada, zonder de financiële steun van de Britse royal family, al zullen ze er vast wel warmpjes bij zitten (mag ook wel aangezien het daar vaak -10 is). Ik ben toch wel benieuwd of ze, nu ze geen royals meer zijn, eerder Hollywoodsterren worden? Want het leek alsof dat een functie was die Meghan wél heel goed lag. Dus misschien zien we ze voortaan gewoon elke dag op The Hollywood Reporter of TMZ. Het is niet te hopen voor ze.

 

 

Bron: CNN

 

Door: Redactie Amayzine.com