Harry en Meghan breken officieel met de koninklijke familie

 

Denk je net dat Har en Megs weer een beetje in rustigere wateren zitten. Baby twee op komst, Queen Liz wist het in ieder geval eerder dan Oprah, alles pais en vree.

 

 

Maar nee. Buckingham Palace heeft zojuist aangekondigd dat Prins Harry en Meghan Markle helemaal afstand doen van alles wat met het royal-zijn te maken heeft. 

Wat dit concreet betekent? Eretitels inleveren, geen verantwoordelijkheden of plichten meer, ajuus met de militaire titels en alles wat daarbij komt kijken voor Harry en dus nooit meer werkende leden van het koninklijk huis zijn. Het schijnt dat Harry nogal wat gesprekken met zijn oma gevoerd heeft, maar de wensen van het koppel zijn niet te verenigen met de plichten van de werkende leden binnen de Britse Royalty. Het zou zelfs zo kunnen zijn dat andere leden van het koninklijk huis de titels van Har en Meg krijgen. Hoe apart zou dat zijn? 

Het betekent wel één ding: ruim baan voor het uitgebreide interview van Oprah met Harry en Meghan. Oh, en vast nog meer lucratieve dealtjes met bedrijven als Spotify en Netflix. Kan niet wachten. 

 

Door: Adeline Mans

Afbeelding van Adeline Mans