Carpacciowraps
Beleg de wraps met pesto, 5 plakjes (ossenhaas)carpaccio, pijnboompitjes, Parmezaanse kaas en rucola. Wikkel ze vervolgens in aluminiumfolie en leg ze voor minstens 30 minuten in de koelkast
Zalmrolletjes
Gebruik voor de zalmrolletjes gerookte zalm in sandwichplakken. Snijd een komkommer door de lengte doormidden en schaaf lange plakken met een kaasschaaf. Snijd de zalm in dezelfde lengte en leg de komkommer erop. Smeer wat roomkaas erop. Rol het op, doe er wat peper op en klaar zijn de rolletjes.
Komkommer met brie
Deze is echt heel easy. Gewoon ronde plakjes komkommer met een stukje brie erop.
Eventueel wat drupjes honing eroverheen voor extra smaak.
Supermakkelijk en lekker verfrissend bij alle glazen champagne.
Gevulde eieren
(Voor 6 porties)
Kook 6 eieren in een pan met water en wat zout. Breng het aan de kook en laat ongeveer 12 minuten koken. Laat de eieren vervolgens afkoelen en pel de eieren. Snijd ze doormidden en doe van elk ei het eigeel in een kom met paprikapoeder, mayonaise en fijne mosterd. Maak hier een mengsel van en schep het vervolgens in de eiwithelften.
Pizzadip
Verwarm de oven voor op 200 graden. Meng dan 100g roomkaas met 125g zure room of crème fraîche en doe het in een schaaltje. Doe vervolgens 250ml tomatensaus eroverheen, gemengd met kruiden naar keuze. Versier het schaaltje met stukjes worst, mozzarella, paprika of andere toppings naar keuze. Zet dan het schaaltje ongeveer 20 minuten in de oven. Deze dip is lekker met brood of crackers.
Smokey zalmquiche
Een quiche is altijd leuk om te serveren en deze smokey zalmquiche is daar perfect voor.