Gelukkige stellen die niet getrouwd zijn

 

Is niet-trouwen het recept om lang gelukkig te blijven?

 

 

 

In Hollywood kun je bijna geen een stel opnoemen dat al hun hele leven bij elkaar is. In ‘bepaalde kringen’ lijkt het normaal minstens drie keer ja te zeggen. Zoals Sheryl Moreiro het al zei in Gooische Vrouwen: “Hoe vaak trouw je nou in je leven? Drie, vier keer?” Toch lijkt het recept om echt steady gelukkig te zijn, niet trouwen. Kijk maar naar deze couples. Enige nadeel; geen dikke alimentatie aan het eind van de rit, maar ja, daar draait het ook niet om bij echte liefde. The best things in life are free, tenslotte.

 

Goldie Hawn en Kurt Russell

35 jaar bij elkaar al is ‘monogamy a tough order’ volgens Goldie. Maar ja, het is iet zo dat die ring ervoor zorgt dat er niet wordt vreemdgegaan.

 

Vin Diesel en Paloma Jimenez

Acteur en model, al meer dan twintig jaar samen en zelfs drie kinderen die alle drie van hun allebei zijn. Kom daar maar eens om in glamourland.

 

Oprah en Stedman!

Ze zijn al sinds 1986 samen en sinds 1992 verloofd, maar daar blijft het bij. Volgens Oprah zou trouwen hun relatie schaden. “We hebben allebei veel te traditionele ideeën over het huwelijk en zouden ons daarnaar gaan gedragen. En ik pas weer helemaal niet in een traditioneel huwelijk.”

 

Ryan Gosling en Eva Mendes

Bestaat er een koppel dat knapper is dan deze twee mensen? Ze zijn al tien jaar samen (dat is voor Hollywood-begrippen gelijk aan een eeuw) en hebben ook nog eens samen twee dochters.

 

John -Jaiden- Corbett en Bo Derek

Je weet wel, Jaiden, van Carrie! De saaie meubelman. In het echte leven al 18 jaar samen en gelukkig met de veel oudere Bo Derek.

 

Anna Kournikova en Enrique Iglesias

Alweer 18 jaar een game, set en match deze twee.

 

Ik moet zeggen dat ik ook best een boel ongetrouwde vriendinnen heb die al heel lang met hun partner zijn en ben zelf ook niet getrouwd. Wie weet, is het het geheim. Blijf je extra alert. In Hollyood lijkt het in ieder geval wel zo te werken.

 

Door: May-Britt Mobach

Afbeelding van May-Britt Mobach