Wat heeft deze week voor jou in petto?

 

Waterman

Deze week staat voor jou geheel in het teken van uitrusten. Denk goed na over hetgene wat je uit je vriendschappen of liefde haalt. Volgende week bevind je je in een situatie, waarbij je dit nodig zult hebben. Dus waterman, trek je voor nu even terug en relax.

 

Vissen

Doordat je de afgelopen tijd continu bezig bent geweest met de problemen van anderen, heb je die van jezelf verwaarloosd. Het is nu de tijd om je hiermee bezig te houden, want je problemen lopen niet weg.

 

Ram

Deze week is het tijd om weer eens iets compleet anders te gaan doen. Je bent meer dan ooit tevoren toe aan een nieuw avontuur. Probeer hier iemand bij te betrekken. Normaal zou je dat niet zo snel doen, maar sta er voor open. Het zal je een nieuwe kijk geven op dingen.

 

Stier

Veel leuke en gezellige situaties komen op jouw pad deze week. Kijk uit dat je er niet te erg in opgaat, want voor je het weet geef je te veel geld uit, waar je later spijt van gaat krijgen.

 

Tweeling

Nu is het moment om je beste beentje voor te zetten. Deze week is gunstig voor je en het zal in je voordeel werken. Je werk wordt opgemerkt, mits je er voor de volle honderd procent voorgaat.

Kreeft

Door een ontmoeting deze week zullen er veel ‘oude’ emoties naar boven komen. Probeer het een plekje te geven, want dit is een leermoment voor je. Het versterkt je huidige relatie.

 

Leeuw

De afgelopen week ben je weer helemaal zen geworden. Toch begin je eind deze week weer wat onrustiger te worden. Je verjaardag komt eraan en het is tijd om het afgelopen jaar te evalueren, want Leeuw, jij bent altijd op zoek naar een nieuwe en betere uitdaging. Blijf in het proces wel realistisch. De mensen om je heen moeten bereid zijn om mee te gaan in jouw verandering.

 

Maagd

Op het gebied van liefde staat je wat te wachten deze week. Ga hierin mee en probeer open te staan voor iets nieuws. Blijf niet in je oude ritueel, maar bekijk het als iets positiefs. Jouw stabiliteit als het gaat om liefde weerhoudt je anders van veel nieuwe uitdagingen. Je zult ze misschien niet meteen herkennen, maar probeer ze toch met open armen te ontvangen.

 

Weegschaal

Deze maand zit je in een tweestrijd op het gebied van de liefde. Deze week is het dan toch echt tijd om een kant te kiezen. Hoewel jij erg van de spontane acties bent, is het toch handiger om dit puntsgewijs aan te pakken. Maak een lijstje voor jezelf en probeer de keuze te maken die jou het meest teruggeeft. Welke keuze je ook maakt, uiteindelijk sta jij er helemaal achter.

 

Schorpioen

Ben je al begonnen om iets voor jezelf te doen? Nu is de tijd wel echt aangekomen om hier wat mee te doen. Je agenda staat helemaal vol, maar is dit allemaal wel in jouw belang? Deze week mag je egoïstisch zijn en nee zeggen. Pak een boek en kom even tot rust.

 

Boogschutter

Deze week staat geheel in het teken van relaties. Probeer zo veel mogelijk de week op te vullen met vrienden, familie en liefde. Het kan gebeuren dat je voor een keuze komt te staan in een van deze relaties. Jij weet zelf heel goed wat je wilt en zult daar voor vechten. Dit is de week om de confrontatie aan te gaan.

 

Steenbok

De afgelopen week ging het niet helemaal hoe je wilde en dat terwijl je de hele dag druk was. Ga deze week toch eens even flink sporten of wandelen. Je hersenen kunnen wel even een reset gebruiken. Aan het eind van de week heb je alle concentratie nodig, dus spaar je geest nog even.