Waterman

Deze week staat je een geluksmomentje te wachten. Zo eentje waar je stiekem tranen van in je ogen krijgt.

 

Vissen

Weet je het allemaal even niet meer in de liefde? Don’t worry. Dat is ook helemaal niet gek. Het hoort erbij en het zal snel weer weg gaan, want vissen, deze week krijg jij weer een nieuwe kijk op je liefdesleven.

 

Ram

Je stress is hier en daar aan het verminderen en werk lijkt je goed af te gaan. Probeer dat vol te houden, want wanneer jij een tegenvaller hebt, verlies je je doorzettingsvermogen. Deze week is het tijd voor jou om te laten zien wat je kan en dat je het verdient.

 

Stier

Wanneer mensen jou geen energie teruggeven en alleen maar energie uit je zuigen, kan jij best kil reageren. Deze week bevind je je in zo’n situatie, maar wanneer jij de positieve kanten van mensen kunt achterhalen, misschien kunnen zij dan toch een plekje in je leven krijgen.

 

Tweelingen

De afgelopen week heb je gemerkt dat je té enthousiast was met afspraken maken. Wees deze week eerlijk tegen anderen en tegen jezelf. Soms kan het even niet en juist jij kan dit heel goed aangeven.

 

Kreeft

Deze week komt er iemand op je pad waar je heel veel van kan leren. Misschien heb je niet meteen door wat het is, maar vroeg of laat kan je de betekenis ervan achterhalen.

 

Leeuw

Je zit weer helemaal goed in je vel en dat is te zien, leeuw. Een groot gebaar komt deze week op jouw pad. Een gebaar van waardering.

 

Maagd

Ben je klaar voor een confrontatie? Want die staat je te wachten, of je het nou wilt of niet. Het is tijd om jezelf te evalueren, dan komt de klap niet zo hard aan.

 

Weegschaal

Je bent meer dan ooit gesteld op je rust. Wie had dat nou gedacht, gezelligheidsdier? Misschien kende je deze kant van jezelf nog niet. Je bent opzoek naar rust, want alleen dan kan je weer je gezellige kant laten zien aan de rest. Geef jezelf rust deze week.

 

Schorpioen

Nadat je weer een beetje bent bijgekomen van de weersveranderingen wordt deze week helemaal jouw week, je gaat druk aan de slag en je zult merken dat dit veel voldoening geeft. Vergeet niet af en toe een beetje rustig aan te doen, anders ben je straks weer terug bij af.

 

Boogschutter

Nu het drukke leven weer begonnen is en de zomer al een verre herinnering lijkt, is het deze week tijd om wat orde in de chaos te scheppen. Je zult zien dat dit helemaal goed komt als je er wat tijd in stopt.

 

Steenbok

Deze week merk je dat je behoefte hebt aan een gezellig dagje met vriendinnen. Gelijk heb je, Ga ervan genieten!