Wat heeft deze week voor jou in petto?

 

Waterman

Eind vorige week of begin deze week bevind je je in een situatie waarbij een hevige discussie ontstaat. Probeer hier afstand van te nemen en denk goed na, want, Waterman, het is tijd om toe te geven dat je fout zat. 

 

Vissen

De afgelopen week heb je veel nagedacht over de volgende stap die je wilt zetten. Blijf deze week niet dromen hierover, maar maak daadwerkelijk een plan. Dromen is goed voor even, maar uiteindelijk brengt het je niet op de plek waar je wilt zijn.

 

Ram

Je hebt de meeste zaken weer op orde. Naar jouw idee gaat alles goed. Kijk wel uit, want hoe goed de zaken er nu ook voor lijken te staan, dat kan nog weleens vies tegenvallen later deze week. Probeer de touwtjes uit handen te geven, dat zorgt juist voor controle in je omgeving.

 

Stier

Op werkgebied is het stabiel. Je bent nog nooit zo kalm geweest en je durft daarom nu initiatief te nemen en met nieuwe ideeën te komen. Dit zal niet onopgemerkt voorbijgaan. Wie weet brengt het een nieuwe uitdaging.  

 

Tweeling

Waarom zo gespannen? Dat is helemaal nergens voor nodig. Ja, je fladdert weer van het een naar het ander. Probeer een keuze te maken en houd je hieraan, dat zorgt voor heel wat rust in je hoofd deze week.

Kreeft

Vorige week dacht je aan een oude liefde of een sterk gevoel. Deze week heeft dit een positieve kracht op je huidige relatie of de liefde die deze week kan gaan ontstaan. Deze week staat geheel in het teken van intimiteit. Laat even alles los en probeer met een open mind hierin mee te gaan.

 

Leeuw

Je bent alleen maar bezig met andere mensen omdat hun problemen zorgen voor onrust in je hoofd. Uiteindelijk wordt dit opgemerkt door hen en heb je alleen maar jezelf er mee. Ga na of je de irritaties op een andere manier kunt bedwingen.

 

Maagd

Nadat je je compleet hebt opengesteld vorige week, is het tijd om je iets terughoudender op te stellen deze week. Het is goed dat je het weer eens hebt geprobeerd, maar na elke piek is er een dal. Wees hier op voorbereid.

 

Weegschaal

Onrust staat deze week centraal. Het begon eind vorige week al een beetje onrustig te worden in je hoofd. Wat er nou precies aan de hand is, weet je zelf ook niet. Geef jezelf wat ruimte deze week en probeer de oorzaak te vinden. Kijk uit met confrontaties, want het zal nu veel sneller tot een woede-uitbarsting komen.

 

Schorpioen

Wees niet op je teentjes getrapt, laat je emoties even achterwege. Niet altijd wordt een opmerking rot bedoeld; soms zegt iemand iets om je even aan het lachen te maken. Mensen om je heen merken dat je dat nodig hebt.

 

Boogschutter

Blijf niet hangen in een discussie die vorige week plaatsvond, die wordt uit proportie gehaald en dat is nergens voor nodig. Het is tijd om door te gaan en er geen groot probleem van te maken. Laat het gaan en maak je klaar voor een verrassing.

 

Steenbok

Dat je georganiseerd bent, weet je hele omgeving. Je kan echter niet van andere mensen verwachten dat zij net zo gestructureerd te werk gaan als jij. Wanneer je deze hooggespannen verwachtingen blijft houden, zal dat alleen maar in je nadeel werken.