Wat heeft deze week voor jou in petto?

 

Waterman

Waardering is wat je op dit moment nodig hebt. Je hebt zo hard gewerkt de afgelopen tijd en dat is zeker niet onopgemerkt gebleven.

 

Vissen

Je komt iemand tegen die je al een hele tijd niet hebt gezien. Ook al zit je hier in eerste instantie niet helemaal op te wachten, het brengt je een nieuwe kijk op zaken. Je hebt heel wat om over na te denken, nadat diegene plots bij je op de stoep stond.

 

Ram

Je bent nu erg kritisch en vooral erg streng voor jezelf. Dat is niet erg, want dit slaat om in zelfvertrouwen aan het einde van de week.

 

Stier

Deze week krijg je heel wat inzicht in de liefde. Wat wil je dat er verandert? En wat maakt je blij? Maar vooral, wat wil je in de liefde? Voor zowel de Stieren met relatie als de vrijgezellen staat deze week geheel in het teken van de liefde.

 

Tweelingen

Ga de discussie aan. Hoewel je die liever uit de weg gaat, je leert er wat van en de ander ook. Het maakt jullie band sterker. Denk wel na, voordat je iets zegt, want je bent snel geneigd het er zomaar uit te floepen.

 

Kreeft

Je rust is helemaal teruggekeerd en daarom ben je bereid om alles op een rijtje te zetten. Ga dat ook meteen doen, want voor je het weet heb je weer een drukke agenda.

 

Leeuw

Deze week draait allemaal om intensiteit. Je gevoelens in de liefde zijn intens. Op je werk is het intens. Je wilt heel veel, en aangezien je energie voor tien hebt, kan dat ook. Kijk er wel voor uit dat je deze week heel wat mood-swings kan hebben door de intensiteit van je gevoel.

 

Maagd

Zet je uitgaven even op papier, want misschien moet je eventjes wat voorzichtiger zijn met je portemonnee. Een tegenslag kan je er op dit moment niet bij hebben, dus voorkom het door even te besparen op kleine uitgaven.

 

Weegschaal

Het is nu het moment om je dromen te volgen. Stap uit je comfortzone en ga ervoor. Jouw doorzettingsvermogen is namelijk ongekend deze week.

 

Schorpioen

Communicatie is key, zeggen ze wel eens. Eerlijk is eerlijk, je spreekt niet altijd uit wat je echt vindt. Deze week zal je wel moeten. Wacht niet langer, want je zult je echt opgelucht voelen.

 

Boogschutter

Deze week komt er heel wat liefde jouw kant op. Een bevestiging van liefde is precies dat wat jij meer nodig hebt dan anderen. Boogschutter, het wordt een goede week voor je.

 

Steenbok

Blijf er niet te lang over in zitten, Steenbok. Iedereen is anders en iedereen reageert anders. Dit is de week om dat in te zien en een en ander los te laten.