Mijn leukste kattenfilmpje

 

Het was ineens even iets te stil achter me, toen ik in de keuken zat te werken. Natuurlijk heb ik boven wel een eigen werkplek. Maar ja. Daar komen de katten niet. Ook weer ongezellig. En als ik eenmaal in de keuken begin, blijf ik per ongeluk zomaar zitten. Soms zelfs de hele dag.

 

Zo af en toe loopt er een van de twee langs m’n been. Meestal Sippi. (de kater) Maar deze keer had ik dus al een hele tijd niets gehoord of gevoeld, dus ik keek eens achterom waarom het zo stil was. Net op tijd om de i-Phone erbij te pakken. Ik zit dus gewoon te filmen en ondertussen denkt meneer dat ik niets in de gaten heb, maar op een gegeven moment…

 

Kijk zelf maar:

 

 

Door Franska

Fotografie portret: Esmée Franken. Visagie: Charlotte van Gulik, Haar: Isabella Greuter