Win een Summer Afternoon Tea bij het Waldorf Astoria

 

 

Beste Franska,

Bij deze willen we je uitnodigen om te komen proeven en genieten van een Summer Afternoon Tea in het Waldorf Astoria, Amsterdam.

 

Wow. Dat vind ik dan gewoon even op een ochtend in mijn mailbox

 

Jaja, zul je zeggen. Jij bent een lekkere bofkont met je Franska.nl. Dat wordt maar uitgenodigd en in de watten gelegd… Klopt! Ik heb niets te klagen. Dus wat dacht ik? Ik ga zelf niet, maar vraag gewoon of ik een afgevaardigde van mijn lezeressen mag sturen. Met haar vriendin, zus, moeder, man, dochter of collega.

 

En jawel hoor

 

Het mag. Dus bij deze. Er kunnen twee mensen namens mij naar die prachtige plek op de Herengracht om de verrukkelijkheden van toppatissier Vipin Charly, en souschef Tomas Bron te ‘testen’. Ik denk niet dat het echt nodig is om te testen. Ik zou me lekker overgeven aan de verwennerij. Schijnt heerlijk te zijn. Ik ben nu al jaloers ;-)

 

 

 

Wat moet je ervoor doen?

 

Alles wat je ervoor hoeft te doen, is onze Facebookpagina liken. Vervolgens naar het bericht gaan en daar een reactie achterlaten met de reden waarom uitgerekend jij (met je collega, vrouw, vriendin, zus, dochter, vriend, moeder) dit verdiend hebt. Dan tag je meteen in je bericht degene die mee mag. (Voor wie niet precies weet hoe je iemand ‘tagt’: je schrijft dan eerst een @ en daaraan vast de naam van degene met wie je wilt gaan. Als je dat doet dan komt die naam vanzelf tevoorschijn). Degene met de beste reden wint uiteraard. 

 

Sluitingsdatum voor je bericht is 25 juni 2017.

 

PS Als je nou geen Facebook hebt, mail dan naar winnen@franska.nl

 

 

Door Franska

Fotografie portret: Esmée Franken. Visagie: Charlotte van Gulik, Haar: Isabella Greuter