Ken je deze? ‘A cumba cumba cumba cumachero’… Heb ik leuke herinneringen aan. Dit nummer draaiden we tig jaar geleden bij het voorstellen van Rob Peetoom op de Libelle Zomerweek. En dan had een vriendin van ons de tekst ingezongen: Rob rob rob rob rob rob rob rob Peetoom. Probeer maar.

 

Zit dus nu al 22 jaar in m’n hoofd. Toen ik onderweg was naar Rob voor deze video zat het de hele route van Brabant naar Amsterdam in m’n hoofd. En dat is dus best lang. Nog een wonder dat ik het niet liep te zingen toen ik binnenstapte in de prachtige nieuwe Rob Peetoom Academy, waar hij bezig was met metamorfoses voor Franska.nl.

 

Rob is de gezelligste, beroemdste en leukste kapper, ondernemer, zakenman, fotograaf van Nederland. En Bali. En straks ook New York. Ik hoop maar één ding. Dat ik toevallig in New York ben om erbij te zijn als zijn salon daar opent volgend jaar.  Oh nee. Ik hoop twee dingen. Namelijk ook dat hij nog heel lang doorgaat met z’n mooie werk.

 

Even zien waar we het over hadden? Kijk maar
 

 

Door Franska

Fotografie portret: Esmée Franken. Visagie: Charlotte van Gulik, Haar: Isabella Greuter.witte-balk-met-bol-franska