Ik mag een heerlijk arrangement weggeven!

 

Het eerste Waddeneiland waar ik ooit naartoe ging was Vlieland. Ik schreef er laatst al over, toen ik terugging naar de plek waar het voor mij allemaal begon qua Vlieland: Badhotel Bruin.

Wat is dat ontzettend mooi geworden.

 

Het is dat je weet dat de zee in de buurt is, dat je er heerlijk kunt fietsen en van de natuur kunt genieten, anders zou je misschien steeds in het hotel blijven.

 

Van ontbijt tot diner is het genieten geblazen. Superverrassing is de kok van het restaurant Bravoure. Bij wat hij op tafel zet, eet je je vingers gewoon op. En dan het Welness centrum, de bedden, de terrassen…

 

Ik voelde me daar zo heerlijk in de watten gelegd, dat ik dacht: Ik ga vragen of ik daar nog twee mensen blij mee mag maken. Je moet tenslotte niet alles voor jezelf houden. En jawel! Gelukt!

 

Het arrangement bestaat uit:

  • Twee overnachtingen met ontbijt in overleg te boeken vanaf aankomst zondag tot vertrek op vrijdagochtend (niet in het weekend dus), met uitzondering van juli en augustus.
  • 2x het Bravoure menu met 2 glazen wijn
  • 1x privégebruik van de Wellness, in overleg te reserveren
  • 1x een georganiseerde activiteit naar keuze: blokarten, boogschieten, kitesurfen, strandgolf, paardrijden of gps-spoorzoeken

 

 

 

 

 

Nu alleen nog winnen

Alles wat je ervoor hoeft te doen, is onze Facebookpagina (franska.nl) liken. Vervolgens naar het bericht gaan en daar een reactie achterlaten met de reden waarom uitgerekend jij (met je man, vrouw, vriendin, zus, dochter, vriend, moeder) dit verdiend hebt. Dan tag je meteen in je bericht degene die mee mag. (Voor wie niet precies weet hoe je iemand ‘tagt’: je schrijft dan eerst een @ en daaraan vast de naam van degene met wie je wilt gaan. Als je dat doet dan komt die naam meteen tevoorschijn). Degene met de beste reden wint uiteraard. 

 

Sluitingsdatum voor je bericht is 8 mei. 

 

 

Door Franska

Beeld: GettyImages Fotografie portret: Esmee Franken. Visagie: Linda van Ieperen. Haarstylist: Mandy Huijs.