Zin in een superleuke zomertas?

 

 

Summertime! And the living is easy… Meteen toen ik deze tas zag, dacht ik aan lome middagen op het strand. En flaneren langs de boulevard. Groot wit overhemd en een of ander dun flodderrokje aan en het feest kan beginnen. Met deze tas om je schouder erbij natuurlijk.

 

En die tas is van een van mijn favoriete merken. Tot nu toe wist ik trouwens niet eens dat het een officieel merk was. Nu weet ik wel beter. Kijk maar op www.elliotmann.com.

 

Ik zag ooit een tasje als dit, maar dan een heel kleintje. In een winkel in Maastricht. Veel te duur. Ging ‘m even niet worden. Tot ik thuiskwam en nog twee weken heimwee naar die tas had, die daar maar zielig in die winkel hing. Zonder mij. Gebeld en toch maar die bups geld overgemaakt, waarna hij netjes thuisbezorgd werd. Nog steeds blij mee.

 

Liep ik er toch weer tegenaan…

 

Tegen z’n grote zus dan. Toen ik laatst bij een pr-bureau was. Op slag verliefd. Mocht ik hem, omdat ik Franska van Franska.nl ben, gewoon meenemen en cadeau geven. Bij deze. Als je denkt dat je met dit prachtexemplaar een heerlijke zomer gaat krijgen, ga dan even naar de Franska.nl-Facebook-pagina en laat daar je plannen met deze tas achter. Ga ik ‘m over een week of twee verloten.

 

 

Door Franska

Fotografie sfeerbeeld: Carmen Vos. Fotografie portret: Esmée Franken. Visagie: Charlotte van Gulik, Haar: Isabella Greuter