Woensdag Windag

 

 

 

Het begon allemaal heel grappig met Franska.nl. We zitten met onze redactie samen in een kantoor met twee andere redacties. Die van Amayzine en die van Favor Flav. Die twee redacties zaten er al een tijdje. Wij trokken als het ware bij ze in. Maar er klopte iets niet. Naar ons gevoel. 

 

Luxe pakketten voor de dames van de glossy fashion- en beautyredactie van Amayzine en de allerlekkerste hapjes en drankjes voor de mensen van Favor Flav.

 

Wat ons ‘beginners’ namelijk na een paar dagen opviel, was de giga hoeveelheid pakjes en pakketten die er voortdurend maar binnenkwam. 

 

En voor ons? Niks. Nakko. Nada. Nul. Wekenlang.

Voor het eerste pakje dat na weken wachten wel voor ons bleek te zijn, hebben we gejuicht. En natuurlijk hebben we het gefotografeerd. Als een soort trofee.

 

Intussen is er heel veel veranderd. Ik opende laatst de kast naast de plek van Renee en zag me daar toch leuke dingen staan. Bedacht me dat we dat soort dingen bij Libelle altijd onder de redactie verdeelden. Meestal hielden we dan een tombola. Bij Franska.nl gaan we dat eens even anders aanpakken. En wel vandaag. Er gaat een hele grote doos met lekkere en mooie beautyproducten naar jou.

 

Als je tenminste wint. Kun je óf zelf een tombola houden met je vriendinnen, óf lekker alles straks met Sinterklaas voor iemand inpakken.

Of gewoon alles zelf gebruiken. Of nog iets veel leukers. Maakt niet uit. Ik kom het niet checken. ‘Potje met roet is je eigen speelgoed’, zei m’n moeder altijd.

 

Wat ik wel ga checken, is wat jij de belangrijkste reden vindt waarom je dit dringend nodig hebt. Dat kun je me laten weten op onze facebookpagina. Ga op facebook naar Franska.nl, en reageer (binnen een week) onder het artikel. De leukste wint natuurlijk!

 

Geen Facebook? Stuur je reden dan naar winnen@franska.nl met in de onderwerp regel van je mailtje: Kast Renee.

 

Succes!

 

 

 

Door Franska

Fotografie portret: Esmée Franken. Visagie: Charlotte van Gulik, Haar: Isabella Greuter