Woensdag Windag

 

4 oktober, dierendag. En dan iets voor jezelf winnen? Nou, ik kan je vertellen dat die katten van mij hier ook heel erg blij mee zouden zijn, de donderstenen. Misschien weet je dat ik een paar weken met vakantie was. Op tafel stond een leuke vaas met hortensia’s. Dat vonden Kwik, Kwek en Kwak ook.

 

Intussen heten ze trouwens Doortje, Druppel en voorlopig nog Kwak. Voorlopig, omdat de aanstaande eigenaren nog een knoop over de naam door moeten hakken.

 


 

Ik kreeg van de kattenoppas, mijn lieve overbuurvrouw, regelmatig een video- en fotoverslagje. Zo ook eentje van wat dit lollige stel zoal met bloemen doet. De hortensia’s lagen zomaar ineens op de grond. Die waren natuurlijk vanzelf uit de vaas gesprongen, dat snap je wel, want de donderstenen zaten te kijken alsof zij absoluut ook niet begrepen hoe dit zo gekomen was.

 

Maar uitgekletst over die drie. Ik had het over Woensdag Windag. Ik heb een giga mooie prijs te winnen vandaag. Ken je Bloomon, het bloemenabonnement? Ik heb het zelf een keer cadeau gekregen en was er heel blij mee. Staat er regelmatig ineens zo’n meneer voor je deur met een bos. Heerlijk! En elke keer een echte verrassing zo’n boeket. Komt een styliste aan te pas en die wil er echt iets heel moois van maken. En dat lukt dus. Kijk hier maar naar haar nieuwe najaarscollectie, die net gelanceerd is.

 

 

Wat mag ik weggeven en wat moet je ervoor doen?

 

Ik mag drie Bloomon-abonnementen voor drie medium-grote bossen, mét vaas weggeven. Ter waarde van €80,85. Wil je winnen? Gewoon even naar de Facebook-pagina van Franska.nl gaan en daar, onder het bericht over deze actie, in het kort vertellen waarom jij dit zo’n leuke prijs vindt. Je hebt een week de tijd om te reageren. Dus wees er snel bij. Volgende week staan de winnaars weer op onze Facebook-pagina, dus hou ons in de gaten.

 
Heb je geen Facebook, dan kun je ook een mail sturen naar winnen@franska.nl

 

 

Door Franska

Fotografie portret: Esmée Franken. Visagie: Charlotte van Gulik, Haar: Isabella Greuter