Ik heb 5 fleurige cadeaus!

 

 

Iets wat ik maanden geleden heb bedacht, heb ik nu pas opgepakt. Super-onhandig natuurlijk. Maar waarschijnlijk kon het ook niet eerder. Hier heb ik het over, lees maar. 15 mei dus al tegen mezelf gezegd. Is het intussen alweer eind augustus… slim, slim mevrouw Stuy.

 

Zo van lieverlee voel ik m’n Italië-vakantie aankomen. Begin ik spullen klaar te leggen en denk ik: ‘Een cadeautje voor Caterina en Paola. Maar wat… oh wacht, ik had tulpenbollen bedacht. Even bestellen’.  Ik klim dus in de laptop en ga googelen op tulpenbollen. Kies er wat uit en zie tot mijn grote schrik dat ze pas half september geleverd worden. Oefff.

 

Dus, wat doet een mensch? In dit social-media-tijdperk? Die gooit het op twitter. En hoppa. Binnen de kortste keren kreeg ik de tip om ze te bestellen bij Vreeken. ’In het jou zo vertrouwde Dordrecht, Franska’, stond erbij. Heb ik als tiener gewoond en op school gezeten. En natuurlijk ken ik Vreeken, want mijn moeder ging daar altijd leuke zaadjes kopen voor de tuin. En aangezien ik gek ben op tuinen, ging ik graag mee.

 

Om kort te gaan. De tulpenbollen zijn binnen en gaan over een week mee naar Toscane. En ik kwam al mailend met meneer Vreeken op het idee, om te vragen of ik ook iets mocht verloten. Het is tenslotte tulpenfeest op Franska.nl deze week. Kijk maar bovenaan de site. En Woensdag Windag vandaag.

 

Dubbel feest!

 

Het leuke van bollen is, dat je twee keer blij bent. Als je ze koopt (of beter nog: krijgt) en als ze straks staan te bloeien. Dubbel feest dus.

 

Wil je meedingen? Ga dan naar het Facebookbericht over deze actie, laat even de reden achter waarom jij wilt winnen en zorg dat je dat voor 7 september doet, want dan kan ik nog net de verloting doen voordat ik naar Italië vertrek. Geen Facebook? Dan even een mailtje naar winnen@franska.nl

 

Succes!!

  

Door Franska

Fotografie portret: Esmée Franken. Visagie: Charlotte van Gulik, Haar: Isabella Greuter