Even over bomen

 

En is jouw kerstboom al de deur uit? Bij de meesten vast wel, maar het kan ook nog anders.

 

Soms heb je mensen op de wereld… Zo zag ik laatst, bij mij in de straat, een kerstboom liggen met de verlichting er nog in. Daar was ik gewoon een beetje beduusd van. Naar buiten gegooid en te lui geweest om de lichtjes eruit te halen. Dat snap ik niet.

 

En nu las ik nog zoiets aparts…

 

Een vrouw in Amerika heeft op 4 januari haar kerstboom teruggebracht naar de winkel en haar geld retour gevraagd. De reden? Haar boom was dead, dood, over en uit. Ja, dit is echt gebeurd. Als je klaar bent met die kerstboom, dan breng je hem toch gewoon terug naar de winkel? De klant naast haar bij de kassa vond dit verhaal net zo opmerkelijk als ik en deelde het op Facebook. Ik krabde me even op het hoofd toen ik het las.

 

Nu vraag je je natuurlijk af of ze haar geld kreeg. Ja. Dat heeft ze. Hoe vreemd is dat? Het zit zo. ‘Costco’ is na Walmart de grootste winkelketen ter wereld en geeft bijna altijd geld terug aan een ontevreden klant. Of ze het daarom kreeg, dat weet ik natuurlijk niet. Misschien had ze wel een hele goede reden om die boom terug te brengen. Maar toch blijft het apart en ook wel een beetje lachen. Of zou je het zelf ook weleens willen proberen?

 

 

 

 

Door Tessa Estée Holtrop

 

Bron: boredpanda