Even lachen?

 

Want lachen is gezond. Daarom vandaag een greep uit alle lolligheden die ik de afgelopen week tegenkwam.

 

 

Dit zag ik in m’n time-hop-app

Daar krijg je aan het einde van elke dagelijkse terugblik een dinosaurus die nog even iets te melden heeft. Dit had ie eergisteren: ‘I hate Russian dolls… so full of themselves’

 

En in de foto’s op m’n telefoon

Deze maakte ik vier jaar geleden in de badkamer van m’n favoriete ACE-hotel in New York. Stapte ik met m’n suffe jetlag-kop de badkamer in, plof ik op de wc, zie ik dit op de muur. Meteen wakker natuurlijk:

 

 

In m’n whatsapp

Nog nooit zoveel lollige, lieve en mooie filmpjes, teksten en beelden gekregen als het laatste jaar. Jij ook zeker? Door deze moest ik weer denken aan dat meisje in de USA dat me vertelde dat Denemarken in Amsterdam lag en dat wist ze, want ze was er zelf geweest.

 

@projectbetterFor all my European tik tok friends… comment away ##oof♬ original sound – Project Better


 

Fokke en Sukke heb je zeker wel gezien met Koningsdag? Wat zijn die toch goed hè?

 

 

Op Instagram

Bij mijn favoriete @Eminchilli zag ik deze van @newyorkermag, met de vraag: ‘You too?’ En inderdaad, zo herkenbaar, want wat moet je met je feestelijke en nette kleren als je toch alleen maar thuis en in de tuin aan het klussen bent. Nu maar hopen dat ze nog passen straks.

 

 

En dit appte een vriendin

Toen ik zei dat ik weer eens voor de zoveelste keer de deur open had kunnen doen voor de kat, die toch echt z’n eigen luik heeft: ‘Honden zijn in loondienst, katten hebben hun eigen status bedacht: zmp’er.’ ‘Je bedoelt zeker zzp’er?’ ‘Nee, echt zmp’er: Zelfstandige Mét Personeel. Katten zijn namelijk nog creatief ook.’ 

 

 

Met andere woorden, vergeet niet te lachen, want het is echt geen grap dat lachen gezond is.

 

 

Wacht. Nog iets leuks. Voor mij dan…

 

Een meezinger, waarbij ik je voor de melodie verwijs naar Willeke Alberti:

 

 

Bim, bam, bim bam bam. Voorbij gaat de tijd… Een vogel vliegt uit… Bim bam, bim bam bam, morgen krijg ik de prik.

 

Hum… rijmt niet. Heb ik nota bene meer dan een jaar de tijd gehad om dit lied voor te bereiden… Ik ga meteen nadenken over een lied voor bij prik twee. Nog vijf weken de tijd, dus moet lukken.

 

Een mooie week gewenst en blijf voorzichtig, ook al duurt het lang.

 

Liefs,

 

Franska

 

PS. Als je nog een leuke grap hebt: ik houd me aanbevolen.

 

 

Door: Franska

Afbeelding van Franska