Zeg al je afspraken af, want hier móet je van 10 juni tot en met 16 juni naartoe!

 

 

 

Zaterdag 10 juni

Brocante in het bos

Met verschillende foodtrucks en brocant-e en lifestyle-producten kun je een dag lang genieten in dit prachtige bosrijke gebied. En ben je uitgegeten of uitgewinkeld kun je ook nog een mooie wandeling maken. Uiteraard is er voor kinderen ook genoeg te doen. Dus kom lekker een dagje Bos Fair doen!
Recreatiegebied Kwintelooijen Rhenen 

 

 

Zondag 11 juni

Fietsen met Vincent van Gogh

Zondag 11 juni kun je fietsen ‘met’ Vincent van Gogh. De start is in Helvoirt om 12 uur met koffie/thee en een taartje. Vervolgens kom je langs alle punten waar Van Gogh verband mee had, zoals zijn huis en de kerk die hij bezocht. Kortom: je maakt kennis met de familie Van Gogh. Een inspirerend dagje!

Fietstocht Vincent van Gogh  

 

 

Maandag 12 juni

Speur (en een beetje scheur)tocht

Ontdek de Maas, kastelen en ruïnes in de Meierij of juist leuke pittoreske dorpjes tijdens een autopuzzeltocht. Tijdens de puzzeltocht beantwoord je samen vragen en spoor je de zoekfoto’s op en de bijbehorende codes. Heb je na afloop de geheime code gekraakt, dan maak je kans op de inhoud van de schatkist!

Autospeurtocht 

 

 

Dinsdag 13 juni

In stijl door Antwerpen

Jamil van Voyage Local heet je welkom in zijn opvallende, mintgroene Renault Estafette uit 1963. In dit mooie voertuig neemt hij je mee om meer te ontdekken van Antwerpen dan alleen de binnenstad. Stap in, kies een van de diverse rondritten en ontdek de haven, de Antwerpse upperclass en de multiculturele wijken. Onderweg kom je erachter waarom Antwerpen de bijnaam ‘koekenstad’ heeft en waarom de Handelsstraat de place to be is.

Voyage Local  

 

 

Woensdag 14 juni

Leer smeden als een smid

Leer het geheim van de smid in een authentieke smidse in Huizen. Ga tijdens deze bijzondere workshop aan de slag (letterlijk) met hamer en vuur en smeed een mooie kandelaar, een flessenopener of een uniek woonsieraad. Een vurig en stoer uitje voor creatievelingen! Gediplomeerde smid Annelied van Dijk leert je de kneepjes van dit spetterende vak.

Workshop smeden 

 

 

Donderdag 15 juni

Kannen & Kruiken

Bier- en wijnliefhebbers kunnen van donderdag 15 tot en met zondag 18 juni in het prachtige (Euromast)Park hun hart ophalen aan spannende brouwsels en smaakvolle wijnen. Een goede bodem voor al dat lekkers leg je bij de verschillende mobiele keukens. En de tofste bands en dj’s voorzien je van een bijpassende soundtrack van je festivaldag. De toegang is gratis, je koopt alleen je eerste glas. Proost! 

Kannen & Kruiken Rotterdam  

 

 

Vrijdag 16 juni

Pontje, eilandje, festivalletje

Zoals ook voorgaande jaren is een uitstapje naar Terschelling een enorme aanrader, met de veertig theatervoorstellingen verspreid over het eiland! Het festival doet zijn naam (Oerol betekent overal) ook dit jaar weer eer aan met optredens in de duinen, op het strand en in het bos. Kom genieten van het talent, de unieke sfeer op het eiland en het weekend-waar-je-bij-geweest-moet-zijn!

Oerol Terschelling  

 

Veel plezier!