Mijn Elvis-top 10

 

Belachelijk natuurlijk, maar ik blijf koekeloeren naar die rare filmpjes. Komt zogenaamd Elvis bij zijn huis in Graceland aanrijden voor kerst of voor z’n verjaardag. Liggen dus steeds mensen met camera’s op de loer aan de overkant van de weg. Sjongejonge. En daar stink ik dan ook nog in. Nog gekker is dat ik eigenlijk helemaal niet zo’n Elvis-fan was vroeger. Totdat ik een lp had, die ik bijna grijs draaide. Ja ja, zo heette dat: grijs draaien. Kun je shaken met een cd, die is al grijs. Alive or not, de muziek blijft prachtig.

 

Mijn Elvis top 10

1 Are you lonesome tonight

2 Love me 

3 Always on my mind

4 Can’t help falling in love with you 

5 In the ghetto 

6 It’s now or never

7 I want you I need you I love you 

8 Treat me nice 

(Ziet ie er zo schattig uit, volgens mij is dit in SUN-studio in Memphis)

9 Suspicious minds

10 Love me tender

 

O ja, en deze. Gewoon even om te kijken hoe leuk-ie was:

 

 

 Door Franska

Fotografie portret: Esmee Franken. Visagie: Linda van Ieperen. Haarstylist: Mandy Huijs.