Ei Deluxe

 

Dit Turkse recept is lekker als ontbijt, lunch en zeker ook als avondeten. Wat kies jij?

 

 

Dit heb je nodig

 

  • 2 eieren
  • 1 stuk naan (je kan ook een tortillawrap gebruiken)
  • 100g yoghurt
  • 1 el verse dille
  • 1 el verse peterselie
  • 2 knoflooktenen
  • Zout en peper
  • Tomatenpesto
  • 10 spinazieblaadjes
  • 40g feta
  • 1 tl paprikapoeder
  • Chilipeper (molen/poeder)
     

Zo maak je het

 

Bak eerst de eieren. Houd de dooiers heel. Verwarm het naanbrood volgens de verpakking. Mix de yoghurt met fijngesneden dille, peterselie en fijngemalen knoflook. Voeg wat peper en zout toe en meng dit allemaal goed. Wanneer het naanbrood warm is, doe je er wat saus op. Vervolgens smeer je rode pesto over de yoghurtsaus heen. Doe op het stuk naan 2 eieren, ongeveer 10 spinazieblaadjes en kruimel de feta eroverheen. Voeg naar smaak nog wat peper, zout, paprikapoeder en chilipeper toe en je maaltijd is klaar.