Een win­­actie speciaal voor alle vaders

 

Wat worden die vaders toch weer verwend vandaag. Het moet niet gekker worden…

 

Ontbijt op bed, de sigaren en pantoffels liggen klaar en als klap op de vuurpijl een eigen Franska.nl windag.

 

Dat van die sigaren en pantoffels is natuurlijk een grapje. Maar voor wie nu eens geen nieuwe sokken, BBQ-schort of gepersonaliseerde muismat aan haar vader wil geven, heb ik drie heerlijke cadeausets geregeld.

 

Want wat is er nou leuker dan je vader eens onder de douche, ehm… in het zonnetje te zetten? Helemaal op zo’n bijzondere dag als dit. Met de speciale cadeauset van Hannah, de pioniers in huiverbetering, wordt dat helemaal een feestje.

 

De set bestaat uit een frisse Shower Treatment voor een lekker verzorgde en goed gehydrateerde huid. Een weldadig ontspannende Body Oil (die jij stiekem kunt gebruiken om je benen te scheren, maar dat vertellen we hem natuurlijk niet) en een vette knipoog.

 

In het pakket zit namelijk ook een mooie boxershort met de subtiele hint ‘Baby… get your own hannah!’ Geinig toch?

 

Dus wil je je stief-, lief-, bonus- of eigen vader, of die vader van je kinderen verrassen met dit puike pakket ter waarde van 55 euro?

 

 

Reageer dan op Facebook onder dit bericht en vertel me waarom jij vindt dat je vader dit verdient. Heb je geen Facebook? Stuur me dan even een mailtje via winnen@franska.nl.

 

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit