Een summer­body was nog nooit zo makkelijk te krijgen

 

Ja, ja, voorlopig zit ik nog wel even thuis. Maar van al dat zitten krijg ik natuurlijk nooit een summerbody. Daar heb ik dus iets op gevonden. 

 

Want als ik niet naar de sportschool mag, dan komt de sportschool toch naar mij? Aanstaande zaterdag 4 april organiseert Basic-Fit daarom de The Biggest HOME GYM DAY Ever. Een Europese live sportdag waaraan ik gewoon vanuit mijn huis kan meedoen.

 

Tussen 10.00 en 14.00 uur worden er meerdere sportlessen gegeven die ik kan volgen via alle Basic-Fit-kanalen op Instagram, Facebook en YouTube. Samen met Belgen, Fransen, Luxemburgers en Spanjaarden ga ik lekker bewegen.

 

Ik kan kiezen uit een programma van zes interactieve live-lessen van 30 minuten zoals yoga, kracht- en conditietraining. Er is ook een lesje voor de kinderen en niet te vergeten voor mijn buik en bips. En dat is wel nodig ook. Want mijn bips wordt er niet dunner op en inmiddels sta ik bovenaan de trap als een postpaard te hijgen nadat ik die 28 treden naar mijn thuiswerkplek heb overwonnen.

 

De weervrouw heeft voor morgen een fijn zonnetje beloofd, dus ga ik lekker in de tuin staan. Maar je kunt natuurlijk ook meedoen op je balkon of gewoon in je huiskamer. Het kost helemaal niks en je hebt geen trainingsmaterialen nodig. Geen excuus dus om op je stoel te blijven zitten!

 

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit