Een rimpelloze hals

 

Elke vrijdag vlogt Anita over haar beautygeheimen. Deze week test ze drie manieren om een mooiere, gladdere en jongere hals te krijgen. Kijk snel naar deze bijzondere tips en trucs!

 

Je hals verraadt – net als je handen – je leeftijd. En het is natuurlijk zonde als je wel veel tijd en geld spendeert aan een mooi uiterlijk, maar niets aan je hals doet. Tijd voor actie. Wist je dat de hele dag omhoog kijken de beste oefening is voor je hals? In de praktijk is dat nog niet zo makkelijk. Kijk snel naar de drie tips die wél werken!

 
1 Crème

Gebruik elke ochtend en/of avond een speciale crème voor je hals, bijvoorbeeld Rodial chin & neck lift

 

2 Fitness voor je hals

Doe elke ochtend en/of avond verschillende oefeningen zodat de halsspieren sterker worden en daardoor de rimpels verminderen.

 

3 Plakband

Een hit op social media! Trek de huid in de hals onder je haren strak met tape. Ideaal voor een feestje. Tip: oefen wel vooraf, want de tape moet wel goed zitten natuurlijk.

 

 

Anita Willemars volgt al ruim 25 jaar alle trends op de voet. Voor Franska.nl vlogt ze wekelijks over nieuwe beautyproducten en laat ze zien wat wel en zeker ook wat niet werkt.

Fotografie: Esmee Franken. Visagie: Linda van Iperen. Haarstylist: Mandy Huijs.