Een mens lijdt vaak het meest…

 

Hoe is het bij jou? Word jij ook met de dag banger dat er een derde wereldoorlog komt? Of laat ik me te veel opjutten door nieuws en Twitter?

 

 

 

Door alle berichten die voortdurend m’n huiskamer en telefoon binnenkomen begint mijn brein ongewild steeds meer te speculeren en worden er in die bovenkamer ook vergelijkingen gemaakt met wat ik weet over het begin van de Eerste en de Tweede Wereldoorlog. Wat was nou precies de aanleiding van de Eerste Wereldoorlog bijvoorbeeld? Ze zeggen de moord op prins Frans Ferdinand. Of speelde er toen al iets heel anders? En bij welk soort aanleiding lopen dingen op dit moment wereldwijd uit de hand? M’n hoofd kan er ongewenst verder op los speculeren. En mooi dat je met al dat gepieker helemaal niets opschiet, want je weet dat je er toch niets aan kunt doen als gewone burger. Eigenlijk kun je maar een ding doen.

 

Pluk de dag, zo vaak het maar kan

 

En pluk een veldboeket. Wat zeg ik? Bestel een veldboeket. Nee wacht… nog mooier: win een veldboeket. Bij mij. Zo’n ontzettend mooie vaas vol echte veldbloemen van Bloomon.

 

bloomon

 

Heerlijk toch? Probeer dat zelf maar eens bij elkaar geplukt te krijgen. Ben je wel een dagje (of meer) bezig. Deze Bio-Bos is gewoon bij Bloomon te bestellen van half juni tot eind september en je kunt je zelfs op zo’n veldboeket abonneren. Het boeket is trouwens een primeur voor Nederland, want dit is de eerste bos met een Europees biologisch keurmerk, waarvan ook de verpakking compleet recyclebaar is. Dat hebben die jongens en meisjes van Bloomon goed geregeld.

 

Zo’n fijne bos winnen?

 

Je kent inmiddels waarschijnlijk wel het klappen van de zweep (hahaha), gewoon een reactie achterlaten op Facebook, dan maak ik binnenkort de winnaar bekend. Waarschijnlijk doe ik dat volgende week maandag. Succes!

 

Ik wens je een fijne week. En probeer te genieten van wat er maar te genieten valt.

 

Liefs van Franska

 

 

 

Door: Franska

Afbeelding van Franska