Een kerstboom voor je kat 

 

Zelf heb ik niet bijzonder veel met kerstmis, zeker niet in deze coronatijden.

 

 

Voorgaande jaren vond ik het altijd het gezelligst om met een grote groep vrienden te eten en te borrelen, maar ja, dát zit er dus dit jaar even niet in. De kans is dus groot dat ik veel uren zal doorbrengen met mijn Pebbles. En ja, dat is een viervoetige, miauwende pluisbal. Een ontzettend knappe pluisbal, moet ik er wel aan toevoegen.

 

En om haar ook een beetje het kerstgevoel te geven, heb ik voor haar ook een kerstboom besteld. Niet eentje met naalden en ballen, want het is elk jaar alweer een kunst om haar uit mijn eigen kerstboom te houden, nee, eentje van stof waar ze in kan chillen. Chillen met die kattenbilleennn. Zeg nou zelf, deze is toch te leuk? Zal ik haar als extraatje nog een kerstmuts erbij opdoen of is dat too much? Hoe dan ook, deze staat op dit moment als pronkstuk in huis.

Door: Wieke Veenboer

Wieke Veenboer woont in Amsterdam. Ze is een graag geziene gast in de Amsterdamse horeca en probeert af en toe zelf een keukenprinses te zijn. Ze houdt van reizen, verslindt boeken maar speelt ook Netflix uit.

Afbeelding van Wieke Veenboer