Een hotel verblijf voor jou en je viervoeter

 

Een weekendje weg met je hond. Dan zou je denken: daar heeft die blaffende viervoeter niets aan, maar dat ligt toch even wat anders als je bij Kimpton de Witt in Amsterdam een paar nachtjes weg boekt.

 

 

Want daar is je hond ook gewoon welkom. Whuuut? Hóe gezellig is dat? Sterker nog, ze zijn niet alleen welkom: het wordt hartstikke aangemoedigd. Je kan namelijk bij Kimpton de Witt de Paws for Thought hotelpackage boeken. Wat dat precies inhoudt? Twee overnachtingen, snoepjes van True Hemp en Edgard & Cooper (die zijn voor de hond en niet voor jou, voor de duidelijkheid), een puppucino (wederom voor de hond, maar ze maken vast met liefde een gewone cappu voor jou), een Instax camera op de kamer zodat je lekker los kan gaan met Polaroids en uiteraard een gigantisch dog bed voor je BFF.

 

Check de site van Kimpton de Witt om te boeken, maar nog handiger is om even te mailen naar reserveringen@kimptondewitthotel.com. Oh en trouwens, ik ben een dierenliefhebber dus ik vind dit sowieso te gek, maar diep in m’n hart ben ik gewoon een onwijze cat lady. Ik heb dan ook geen hond, maar een miauwende viervoeter genaamd Pebbles. Wat denk je? Die zijn dus óók gewoon welkom. Nog beter: alle dieren die in de lift passen mogen mee uit logeren bij Kimpton de Witt. Wat denk je, zou een alpaca in de lift passen?

 

 

 

Door: Wieke Veenboer

Wieke Veenboer woont in Amsterdam. Ze is een graag geziene gast in de Amsterdamse horeca en probeert af en toe zelf een keukenprinses te zijn. Ze houdt van reizen, verslindt boeken maar speelt ook Netflix uit.

Afbeelding van Wieke Veenboer