Een heel goedemorgen

 

Ik hoop dat het goed met je gaat op deze mooie dag. Het kan aan mij liggen, maar ik heb het gevoel dat we een beeldschone herfst hebben. 

 

Misschien ben ik vier keer natgeregend (altijd als ik op woensdag ging paardrijden met de meisjes) maar verder zie ik blauwe luchten en gouden bladeren. Dit weekend was ik in Groenlo en op de een of andere manier (het was de derde keer dat ik Groenlo bezocht) stuurt mijn Google Maps me altijd over alle denkbare B-wegen in de buurt. Via Ruurlo, Borculo en weet ik niet waar allemaal kom ik uiteindelijk op de A1 bij Apeldoorn terecht. 

 

Niet de snelste route, maar ik had Chokotoffs, mijn meisjes keken een film op mijn laptop, mijn tank was vol en ik genoot. Van alle mooie boerderijen, de landhuizen, de weggetjes, de restaurants die langs de weg lagen. Er lag geen plastic op de weg, het was schoon, het was groen. Ik weet wel dat het paradijs niet bestaat, maar daar van Groenlo via Ruurlo naar de A1, daar komt het verdraaid dicht in de buurt. 

 

Mooie dag voor jou en als je nog mooie routes in eigen land hebt, vertel ze me vooral.

Xxx,

May

Door: May-Britt Mobach

Afbeelding van May-Britt Mobach