Dit zijn de kandidaten van het nieuwe seizoen van Wie is de Mol

 

Inmiddels zijn we 25 seizoenen verder, en nu gaat het programma terug naar hoe het ooit begon.

 

 

 

Manifesteren kun je leren, heb ik me ooit laten vertellen. Als je je maar lang genoeg iets voorstelt, dan gaat het vanzelf gebeuren. Dus ieder seizoen van Wie is de Mol fantaseer ik er lustig op los. Hoe ik met de paintballopdracht iedere vijand van de baan schiet. Hoe ik in een poep en een scheet doorheb hoe de puzzelopdrachten werken en hoe ik me door de mol vooral geen zand in de ogen laat strooien en als winnaar van de pot uit de bus kom.

 

Nu weet ik dat er meer molloten zijn zoals ik, en een paar van deze gekkies zaten nietsvermoedend in het nieuwe seizoen dat is opgenomen in het exotische Oman. Ze hadden zich vorig jaar opgegeven voor een heel ander programma en na verschillende selectierondes dachten 10 kandidaten dat ze mee zouden doen aan een heel ander spel. Maar tot hun stomme verbazing en enorme plezier zaten ze midden in het nieuwe seizoen van hun favoriete programma. Wie is de Mol met ON’ers (Onbekende Nederlanders) dus. Hoe cool is dat?! Dus opeens was iedereen om hen heen onbetrouwbaar, moesten ze bondjes sluiten met hun kamergenoten en ervoor zorgen dat ze voldoende jokers en vrijstellingen zouden bemachtigen om de test en executie te kunnen overleven. Want ook hier hoeft de mol nooit naar huis.

 

Je snapt dat ik stiknieuwsgierig ben naar deze speciale editie die gepresenteerd wordt door oud-kandidaat Hila Noorzai. Daarover zegt de Een Vandaag-presentatrice in De Telegraaf: ‘In een land waar ik mij in het sprookje van 1001 nacht waande, heeft zich een fantastisch avontuur afgespeeld. De energie, authenticiteit en scherpzinnigheid van de kandidaten hebben dit avontuur voor mij onvergetelijk gemaakt. Dit was voor mij een droom die uitkwam.’ Geen wonder want Oman heeft alles om het nieuwe seizoen bloedspannend te maken. Prachtige steden en een waanzinnige woestijn waar de makers vast weer fantastische opdrachten hebben bedacht.

 

We gaan weer los, dus pak je molboekje er maar bij en zet 28 juni alvast in je agenda. Het aankomende seizoen van Wie is de Mol is te zien op NPO Start

 

 

 

 

Beeld: www.wieisdemol.avrotros.nl

 

 

 

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit