Dit product wil je in je dagelijkse routine opnemen

Eclat

 

Moeder Filiz en dochter Gamze hebben een fantastisch beautymerk ontwikkeld en ik ben direct een trouwe fan

 

 

 

Vandaag heb ik iets héél leuks voor je in petto. Ik heb namelijk een nieuwe ontdekking op het gebied van beauty, en daar kan ik jou ook blij mee maken. Benieuwd wat het is?

 

Sinds kort ben ik bekend met het Nederlandse beautymerk éclat, en al snel ben ik een trouwe fan van ze geworden. In eerste instantie raakte ik geïnteresseerd vanwege hun verhaal: het is opgericht door moeder Filiz (58) en dochter Gamze (32), die samen een collageen beauty booster hebben ontwikkeld, in marine (vis) en vegan variant. Zij wilden een product ontwikkelen dat geschikt is voor vrouwen in alle levensfases, en dat sprak mij wel aan.

 

 

Ik ben bijna dezelfde leeftijd als Gamze, en kon me dus wel vinden in haar struggles om een geschikt product te vinden dat echt een hoge dosis collageen bevat. Filiz was weer meer op zoek naar een product dat de overgangsklachten wat verlicht. Daar heb ik dan (nog) geen ervaring mee, maar mijn moeder kon dit dan wel weer onwijs waarderen.

 

Inmiddels gebruik ik de Vegan Collageen Booster al een tijdje elke dag en in mijn huid merk ik écht verschil. Dus geloof me, dit wil je toevoegen aan je dagelijkse routine. Want éclat is bedoeld voor dagelijks gebruik: het komt in handige sachets (per 30 stuks) die je dan in de ochtend kan innemen. Ik was al langer op zoek naar een product dat goed is voor mijn huid, maar ook wonderen doet voor mijn nagels en vooral haar — ik merk namelijk dat mijn haar steeds dunner wordt, en dat wil ik graag tegengaan.

 

Met éclat ving ik al die vliegen in één klap: door de hoge dosering collageen (zes gram per sachet) wordt mijn huid er heel blij van, maar de collageen beauty booster zit daarna ook vol met hyaluronzuur (houdt mijn huid ook van!) en vitamines en mineralen die goed zijn voor je huid, haar en nagels. Er was maar één ding waar ik bang voor was: de smaak.

 

Ik ben namelijk niet zo’n held met verschillende smaken; het liefst drink ik alleen maar water of thee. Gelukkig bleek mijn angst al snel heel ongegrond, want deze collageen booster heeft een heerlijke frisse en tropische smaak. Totaal geen straf dus, om dit te drinken!

 

 

Je snapt; ik ben echt onwijs enthousiast over dit product. Daarom ontvang je nu bij je bestelling van de Marine Beauty Blend of de Vegan Collagen Booster éclat’s nieuwe Vitamine D3 + K2 cadeau. 

Hoe? 

1. Voeg jouw collageen naar keuze toe aan je winkelmandje 

2. Gebruik in de allerlaatste stap bij het afrekenen code FRANSKA23 

3. Wij voegen de Vitamine D3 + K2 gratis toe aan jouw bestelling. Let op: dit is niet direct zichtbaar voor jou, maar wordt door de code verwerkt in je bestelling

4. Geniet en straal van jouw éclat producten! 

 

Dusse, waar wacht je nog op? Via deze site kan je nu je bestelling met korting plaatsen.

 

Je snapt; ik ben echt onwijs enthousiast over dit product en dat vond éclat weer zo leuk dat ik hun Collageen Beauty Booster mag weggeven aan jullie. Wil jij dit ook toevoegen aan je dagelijkse routine? Stuur dan een mailtje naar winnen@franska.nl of laat een leuke comment achter op Facebook, en wie weet word jij de gelukkige winnaar.

 

 

Door: Wieke Veenboer

Wieke Veenboer woont in Amsterdam. Ze is een graag geziene gast in de Amsterdamse horeca en probeert af en toe zelf een keukenprinses te zijn. Ze houdt van reizen, verslindt boeken maar speelt ook Netflix uit.

Afbeelding van Wieke Veenboer