Dit is sprookjesachtig lekkere thee

 

Ik ben nogal visueel ingesteld.

 

 

Je kunt me in de keuken zomaar betrappen op het spiegelen de melk- en yoghurtpakken, ziet het er meteen een stuk netter uit allemaal (ik heb hier trouwens 8 andere opruimtips voor slordige mensen). Altijd even die etiketten naar voren draaien. Een mooi logo heeft een plus en maakt de beleving af. Daarom vind ik de thee van Or Tea? ook een feest. Niet alleen de smaken die door een theeconnaisseur worden samengesteld (Detoxania is een groene thee met kurkuma en superfoods of CuBaMint: kruidenthee met zachte komkommer, zoete basilicum en knapperige munt), maar die ook in de meest mooie verpakkingen zitten.

 

Or Tea? heeft nu vijf nieuwe theesmaken gelanceerd die allemaal in inlijstwaardige zakjes zitten. Beeeee Calm (je waant je in een bloementuin), Lychee White Peony (zachte, witte thee met lycheesmaak, La Vie en Rose (waar zwarte thee en rozen elkaar ontmoeten), Merry Peppermint (kruidige muntthee) en Queen Berry (op basis van gedroogd fruit).

 

Als je die zakjes op tafel legt, waan je je in sprookjesland. Dan nog de Behind The Rose Garden geurkaars erbij en een dag thuiswerken is een feest.

 

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door Or Tea?™ (@or_tea_official)

 

Door: May-Britt Mobach

Afbeelding van May-Britt Mobach