Dit hotel heeft een chocolade kamer met likbaar behang

 

Onze lieve collega’s van FavorFlav hebben van eten hun vak gemaakt. Je moet bij deze lekkerbekken zijn voor de beste recepten, geinige weetjes en de laatste eettrends. Willen wij natuurlijk ook van op de hoogte zijn. Vandaag: Dit hotel heeft een chocolade kamer met likbaar behang.

 

 

Een hotelkamer volledig in Willy Wonka thema, compleet met likbaar behang, chocolade fonteinen en potten vol kauwgomballen; je zou denken dat dit alleen in de film zelf kan. Maar nee, we hebben nieuws! Want je kan nu dus écht in een Willy Wonka chocoladekamer slapen.

 

Willy Wonka, oftewel Sjakie in de chocoladefabriek is een van de meest fascineerde en likkebaardende films uit de geschiedenis. Inmiddels is de geliefde film al 50 jaar oud en om dat jubileum te vieren heeft The Chocolate Box Hotel in het Engelse Bournemouth een op Willy-Wonka geïnspireerde kamer ontworpen.

 

Dreaming of chocolate
De droomkamer van elke chocoladeliefhebber heeft meerdere kenmerken uit de film. Likbaar behang in verschillende fruitsmaken, een luxueuze chocolade fontein met fruit en marshmallows om erin te dippen, potten vol met toverballen, kauwgomballen, nog meer chocolade en snoep en om de boel weg te spoelen ontbreekt ook de warme choco niet. En voor de die hard liefhebbers: je kunt ook een warm chocolade-bad (!!) boeken bij de kamer. En: alles is onbeperkt!

 

 

 

Blijf op de hoogte
De magische kamer is geschikt voor elk chocoladekoppel en zal voor 200 pond per nacht te boeken zijn. Het behang wordt trouwens na elke overnachting vervangen voor een nieuw stuk zodat jij niet zit opgescheept met afgelikt behang. Wil jij ook wel een nachtje slapen in ’s werelds lekkerste hotelkamer? De daadwerkelijk kamer boeken kan nog niet, maar je kunt je wel hier inschrijven zodat je de eerste bent die op de hoogte wordt gehouden zodra je kunt boeken.

 

 

 

Door: Redactie FavorFlav