Deze zondag is ook een windag

Wie zoet is krijgt lekkers, het is tenslotte niet voor niks sinterklaas?

 

 

En? Zijn je gedicht en surprise al klaar? Dan kun je nu aftellen tot het heerlijk avondje begint. Ik heb alvast een topcadeau voor je. Niet van Sinterklaas, maar van het Amsterdams parfumlabel Abel Odor en gin-merk Tanqueray. Zij hebben iets heel bijzonders gemaakt.

 

Een woonkamerparfum met een vleugje gin. Hoe dat werkt? Nou zo…

 

 

De Tanqueray x Abel Odor Elevating Room Scent is samengesteld door meesterparfumeur Isaac Sinclair. Hij creëerde een 100 procent natuurlijke, gebalanceerde blend van de vier belangrijkste botanicals van de gin: jeneverbes, engelwortel, koriander en zoethout. Een fris en verkwikkend parfum in een prachtige flacon die niet misstaat in je woonkamer.

 

’Geur is iets magisch, je gebruikt je zintuigen door terug te gaan naar herinneringen of emoties. Smaken hebben dat ook; reuk en smaak staan dan ook altijd met elkaar in verbinding. Zowel bij de smaak van Tanqueray als de geur van Abel Odor gaat het om de perfecte botanical blend. Die is levendig en fris, een beetje zoals de eerste slok van een perfect gemixte gin-tonic bij zonsondergang, op een terrasje in de buurt van het bos’, aldus Isaac Sinclair.

 

Zo komt de rijke smaak van gin dus tot leven in een subtiele en frisse geur in een reed diffuser zoals deze gebundelde stokjes in geurende oliën ook wel heten. Het ruikt niet alleen heel erg lekker, de diffuser ziet er ook nog eens heel leuk uit. Als een echte fles waar je gin uit schenkt. Dus houd je van gin maar wil je het hoofd koel houden? Dan wil je deze parfum-diffuser t.w.v. €100,- vast in huis hebben.

 

Vertel onder dit Facebookbericht waarom jij deze diffuser graag wil hebben of stuur een mailtje aan winnen@franska.nl.

 

 

 

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit