Deze Vaderdag is ook een windag

 

Vandaag kun je het beste cadeau voor alle mannen (en stoere vrouwen die hun zaakjes zelf regelen) winnen.

 

 

 

Vroeger moest ik altijd de kantjes knippen als mijn vader het gras gemaaid had. Sindsdien heb ik een enorme hekel aan dat suffe klusje. In de tuin van Huize Smit maait mijn meneer het gras en drie keer raden wie er jarenlang de kantjes knipte terwijl onze kinderen in geen velden of wegen te bekennen waren… Zij drukten gewoon hun snor zodra de maaimachine uit de schuur werd gehaald, de slimmeriken.

 

Maar inmiddels heb ik een geweldige oplossing om die kantjes weer netjes te krijgen. Het was vorig jaar het perfecte vaderdagcadeau, deze Gardena PowerCut trimmer die er met het grootste gemak voor zorgt dat de grasranden er weer loeistrak bij liggen. De draaibare kop kan tot 90 graden worden gedraaid, zodat je de trimmer als graskantsnijder kunt gebruiken om easypeasy de gazonrandjes netjes te houden. Bovendien kan de werkhoek van de trimmerkop worden versteld zodat je ook bij moeilijk bereikbare plekken kunt komen, zoals rond de afvoer van de regenpijp en onder de tuinbank, en door de beschermbeugel raak je de bloemen en planten in de borders er niet mee. De snijdraad heeft een werkomtrek van 28 centimeter en snijdt niet alleen gras, maar ook onkruid zoals brandnetels en distels. Je begrijpt dat mijn man voortaan met het grootste plezier de hele tuin doet terwijl ik tevreden toekijk hoe de kantjes door hem worden getrimd

 

Dit fantastische apparaat is het beste cadeau dat wij voor Vaderdag konden bedenken en met het grootste plezier mag ik er vandaag eentje weggeven. Laat een reactie achter onder dit Facebookbericht waarom jij er eentje wil winnen. Voor je eigen pa, je liefvader, of gewoon voor jezelf zodat ook jij nooit meer op je knietjes de randen van je gazon hoeft te knippen, dat mag natuurlijk ook.

 

 

 

Houd de komende tijd dus je inbox van Facebook in de gaten, want het zou zomaar kunnen dat ik je via een chatbericht laat weten dat jij een van de winnaars bent. Dus zorg ervoor dat je berichtenfunctie is ingeschakeld! Reageer je niet binnen een week dan maak ik iemand anders blij met deze prijs.

 

 

 

 

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit