Deze hack gaat je ZO gelukkig maken

 

Spoiler Alert je gaat meteen meer shoppen.

 

 

 

Dus ik stond in Kruidvat te bellen met mijn vriendin Judith de Klijn. Judith souffleert me al honderd jaar bruikbare interieurtips, maar nu hadden we het even over het leven. “Wacht even Juud,” zei ik terwijl ik de telefoon tussen oor en schouder klemde, “Ik moet even wat houten kleerhangers afrekenen.” Waar Judith altijd de liefheid zelve is, hoorde ik nu een corrigerend en luid NIET DOEN in mijn linkeroor. Ik fronste een wenkbrauw, trok drie rimpels in mijn voorhoofd want we hadden het hier over houten, witte kleerhangers. Allemaal exact dezelfde bovendien, what could possibly be wrong?

 

Fluwelen moest ik nemen. En wel onmiddellijk. Ze waren namelijk van fluweel dus zelfs je meest lichtvoetige satijnen blousje gleed er niet vanaf én… en nou komt de trick, ze zijn veel smaller dan de houten hangers. En meer ruimte in je kast betekent…juist…. Meer shoppen. Ik bestelde ze bij Bol (ook nog eens veel goedkoper dan de houten en had ze de volgende dag in huis. En wil je weten wat ik nu ga doen? Juist, de grote hangerwissel toepassen. Ik zal er een filmpje van maken voor je.

 

 

 

Door: May-Britt Mobach

Afbeelding van May-Britt Mobach