Ik heb voor deze Woensdag Windag iets heel gezelligs voor je geritseld.

 

Heb jij ook altijd zo’n zin om met een lekkere kop thee de dag te beginnen? Even rustig opstarten met de krant of het nieuws op je tv of je tablet? En wat is er nou fijner dan dat te doen met deze gezellige dikkerd op tafel. Hij is niet te missen. Zo mooi, zo rond en zo rood. Dan heb je direct een goed humeur te pakken, toch?

 

Deze prachtige Bredemeijer Duet Bella Ronde heeft een inhoud van 1,2 liter. Hij is dubbelwandig en houdt zo je thee lekker lang warm, waardoor je er nog langer van ken genieten. Voor de knoeipotten onder ons: de scherpe tuit zorgt ervoor dat je nooit meer naast je beker schenkt. Ook heel fijn. 

 

Ik mag er vandaag eentje weggeven. Très gezellig dat rood, al zeg ik het zelf. En het is niet zomaar een theepot hè?! Deze heeft een winkelwaarde van wel € 109,95.

 

Wil je hem winnen?  Laat een berichtje achter onder dit bericht op onze Facebookpagina. Heb je geen Facebook? Geen stress. Dan kun je een mailtje sturen naar winnen@franska.nl. Volgende week maak ik de winnaar bekend. 

 

Succes!

 

 

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit