Deze bekende presentatrice had ooit een date met koning Willem-Alexander

 

‘Het had zomaar anders kunnen lopen.’

 

 

We kennen onze koning natuurlijk als braaf getrouwde man. En logisch: hoe ontzettend leuk en knap is onze koningin Máxima?! Maar uiteraard hebben ze allebei een leven vóór elkaar gehad. Een leven zonder elkaar, toen ze nog vrijgezel waren.

 

En daarin datete Willem-Alexander dus ook met andere vrouwen. Nu is net naar buiten gekomen met welke bekende presentatrice hij ooit een afspraakje had. En ja, iedereen kent haar… Daarom is het zo’n leuk nieuwtje: Wim-Lex datete ooit met Irene Moors. ‘Hij lachte vrij vriendelijk naar me…’, zegt ze zelf op Instagram, bij een oude foto van haarzelf en Willem-Alexander op de rode loper. Nou ja, goed: een serieuze date was het niet. Maar ze stonden wel dicht bij elkaar, te flirten, te kijken… ‘Het had zomaar anders kunnen lopen’, zegt Irene zelf. En wat een prachtig plaatje uit de oude doos.

 

Ze legt nog meer uit over haar moment met de koning. ’Deze foto is gemaakt door Joop van Tellingen op de première van de Disney-tekenfilm The Lion King, november 1994 in Amsterdam. Hij had toen nog geen verkering. Voor het programma Telekids probeerde ik op de rode loper, op aanwijzingen van Joop, zo dicht mogelijk bij – toen nog – de prins te komen. Dat lukte. Ik stond zelfs naast hem, getuige deze foto. Bloednerveus deed ik mijn presentatie over mijn zogenaamd ‘spannende’ date. Ik had totaal niet door dat de prins meeluisterde en best vriendelijk naar mij lachte. Het had zomaar anders kunnen lopen….’

 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Irene Moors (@irene_moors)

 

Door: Tessa Heinhuis