De Staats­loterij is op zoek naar zes winnaars

 

Ik zou nog maar eens goed zoeken en checken of jij die prijs hebt gewonnen. Vooral als je uit Vlissingen, Breda, Zevenbergen, Dordrecht, Vught of Arnhem komt. Dan maak je de meeste kans.

 

Het einde van het jaar is in zicht, iedereen is bezig met de kerst- en oud-en-nieuw-plannen en cadeaus voor bij de feestdagen. Daar horen ook oudejaarsloten bij. Ideaal om cadeau te geven tijdens het sinterklaas- of kerstfeest.

 

Je weet dat de kans klein is maar toch, je zal maar net een gigaprijs winnen. Moet je wel je loten controleren, en laten nou net zes mensen dat niet gedaan hebben. De Staatsloterij heeft namelijk laten weten dat ze op zoek zijn naar zes winnaars van een Mini en 50.000 euro. 

 

De winnaars hebben tot 31 december dit jaar de tijd om hun lot te controleren en hun prijs op te halen. De Staatsloterij gaat er alles aan doen om de prijzen alsnog uit te keren. Dit zullen ze doen door door het land te rijden met een trailer met daarop vijf Mini Coopers en een aanhanger met daarop een megacheque waarop de waarde 50.000 euro staat. 

 

De trailer rijdt de komende dagen naar Vlissingen, Breda, Zevenbergen, Dordrecht, Vught en Arnhem omdat de winnende loten in deze steden zijn verkocht. Als de winnaars zich niet melden voor het einde van het jaar zal de waarde van de prijzen gaan naar goede doelen of sportbonden die financieel ondersteund worden door de Staatsloterij. 

 

Dus ik zou zeggen, trek alles uit de kast op zoek naar je loten van afgelopen jaar als je deze nog niet gecontroleerd hebt. Zeker als je ze gekocht hebt in Vlissingen, Breda, Zevenbergen, Dordrecht, Vught of Arnhem. En wie weet rij jij straks in een Mini Cooper of krijg je een gigantische cheque uitgereikt. 

 

Bron: AD

Door: Anouk Raijmakers

Afbeelding van Anouk Raijmakers