De rode trui van Lady Di

lady diana

 

Lady Diana, vandaag 25 jaar niet meer onder ons. Zoals allen van jullie (van mijn leeftijd dan) wist ik nog exact waar ik was toen ik het hoorde.

 

 

 

Ik reed met mijn oude Toyota Starletje richting Arnhem, draaide de radio aan en hoorde de nieuwslezer van dienst zeggen: ‘Lady Diana Spencer is 36 jaar geworden.’

 

Nog steeds roert en onroert ze en nog steeds vinden we nieuwe details over haar leven. Waar ik toch wel weer een trotse grijns over had was de black sheep sweater die ze naar een aantal polowedstrijden heeft gedragen. Diana die natuurlijk niets mocht zeggen van The Crown, vond in kleding haar manier om haar gevoelens uit te drukken. Kijk naar de revenge dress of haar sexy, zakelijke pakjes die ze na haar scheiding durfde te dragen. De zwarte schaap-sweater was haar manier om te laten weten hoe ze zich voelde: het buitenbeentje, the odd one out.

 

Toen de trui in de serie The Crown weer werd gedragen, besloot het merk Warm & Wonderful hem weer in productie te nemen. Voor 295 dollar is hij van jou. Kost een paar centen, maar je kan je er wel nu vast om verkneukelen hoe je als stil statement aan het kerstdiner bij die vervelende schoonmoeder aanschuift.

 

beeld van princes diana met een rode trui

Warm & Wonderful woman’s sheep sweater £320 Rowing Blazers

 

 

 

Door: May-Britt Mobach

Afbeelding van May-Britt Mobach