De rechter heeft bepaald: dit gebeurt er met Immanuelle Grives

 

Tja, en dan hoor je die hamer slaan en weet je dat het klaar is. Het ‘onderzoek voor een rol’ is haar toch duur komen te staan. 

 

Zojuist bekend gemaakt: actrice Imanuelle Grives is door de rechtbank in Antwerpen veroordeeld tot twee jaar cel en een boete voor drugsbezit.

 

Even terug naar juli, toen werd Imanuelle in de kraag gegrepen tijdens festival Tommorowland, waar ze met een hele apotheek aan XTC-pillen, MDMA en cocaïne rondliep. Het is gek, maar ergens verwacht je niet dat iemand die op zo’n manier in de media bekend staat zulke keuzes maakt. Niet als dealer, maar ook niet als actrice die een dealer probeert na te spelen voor een rol. En het is misschien heel vervelend, maar het enige wat ik nu kan denken is: hoe nu verder? Wat betekent dit voor haar carrière?  Familie? Verdere levenspad? Zijn al die jaren keihard werken nu verspeeld door een heel domme keuze? En wat gaat er allemaal door je hoofd als je vrijheid – weliswaar tijdelijk – wordt afgenomen? Wacht maar. Dat boek komt er. 2022 in de winkel. Dat weet ik zeker. Voor nu wens ik op deze pittige dag sterkte voor haar familie. Want getverdemme, dit had toch eigenlijk niemand verwacht?

 

Beeld: Instagram Imanuelle Grives

Door: Redactie Amayzine.com