De oplossing voor een onrustige kin

 

Mijn kin was maanden een soort onrustig oord, waar van alles opborrelde. Ik ging van de ene oneffenheid door naar de volgende rode rakker.

 

 

 

Best onhandig, als je met je vierendertig jaar ineens weer in een verlate puberteit terecht komt. De exfoliant van Paula Begoun, je weet wel van Paula’s Choice, riep iedereen al weken tegen me. Maar ik was eigenwijs, daar ben ik goed in, en ik tobde verder met concealer en foundation om de boel een beetje weg te werken. Tot Lotte haar live sprak en ik (toen ineens wel) de exfoliant toch probeerde. Ik ben drie weken verder, heb twee bedreigingen op de kin gehad en nul keer een uitbarsting. Dit werkt (!). En daar moet je dan vierendertig voor worden, ja. Maar heb je een onrustige huid, dan is het dus mijn absolute tip van de dag aan jou.

Door: Adeline Mans

Afbeelding van Adeline Mans