De leukste tip voor Moederdag

 

Elk jaar vind ik het toch weer lastig: wat te geven voor Moederdag?

 

 

 

Natuurlijk wil ik m’n moeder wel even in het zonnetje zetten, maar het eeuwige bloemetje is ook niet meer heel bijzonder. Daarom heb ik besloten om het dit jaar eens anders uit te pakken; mijn moeder mag zelf haar cadeautje uitzoeken en dan maken we er een leuke dag van. Win-win, want dan maak ik haar met iets blij wat ze echt wil hebben én hebben we samen een dagje uit.

 

Op de planning staat een bezoekje aan Amsterdam The Style Outlets, wat natuurlijk ook een beetje uit eigenbelang is. Want check maar even onderstaande plattegrond; dit zijn pas een paar van de winkels die je hier vindt. Ik kan nu al niet wachten om te shoppen met korting bij The Kooples en ik ga mezelf ook ein-de-lijk trakteren op een prachtige pan van Le Creuset (met een mooie prijs uiteraard, want ook daar is een winkel van bij Amsterdam The Style Outlets).

 

Bij dit shopwalhalla zijn ze ook Moederdag niet vergeten, ze staan namelijk klaar met een ouderwetse bakfiets vol bloemen (heb ik ook meteen dat bloemetje afgestreept) en er staat een photobooth klaar om dit dagje uit vast te leggen. Leuk!

 

Mocht je nou niet kunnen slagen (kan het me haast niet voorstellen) of toch dat cadeautje last minute zijn vergeten: race dan naar de locatie van Anne & Max bij The Amsterdam Style Outlets. Als je je moeder daar trakteert op een lunch en je hoort bij de eerste 50, krijg je een gratis goodie bag die je kan ophalen bij het info punt. Kortom; genoeg redenen om eens goed te gaan shoppen met Moederdag.

 

 

 

 

Door: Wieke Veenboer

Wieke Veenboer woont in Amsterdam. Ze is een graag geziene gast in de Amsterdamse horeca en probeert af en toe zelf een keukenprinses te zijn. Ze houdt van reizen, verslindt boeken maar speelt ook Netflix uit.

Afbeelding van Wieke Veenboer