De eerste beelden van het nieuwe seizoen Expeditie Robinson

expeditie robinson 2022

 

Dit wordt even wennen hoor: vanaf aankomend seizoen is Expeditie Robinson ineens op de maandag te zien.

 

 

 

Op zich een prima avondje om de week mee te beginnen, maar dat wordt wel even switchen. Van twee keer per week naar één keer per week en dan ook nog op de maandag. En als klap op de vuurpijl dan óók nog zonder Kaj Gorgels, maar met Rick Brandsteder. Voor iemand die slecht tegen veranderingen kan is dat wel veel in één keer.

 

Maar goed, natuurlijk hebben we er gewoon weer zin in. RTL heeft de eerste ‘beelden’ al vrijgegeven van de kandidaten, dus de voorpret kan ook weer beginnen. Ik zet beelden inderdaad tussen aanhalingstekens, want we zien eigenlijk… Precies niets. Wat silhouetten. Nu is er een reden dat ik nooit Wie is de Mol? kijk: ik ben echt een dodo met raadsels, hints of het uitpluizen van dit soort dingen.

 

 

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl)

 

Gelukkig leven we anno 2022 in een wereld vol juice channels, en hun volgers zijn hier veel beter in: niet verder lezen dus als je de kandidaten nog niet gespoild wil hebben. Juicekanaal @reality_fbi deelde namelijk een Story met al een aantal namen. Side note: ik gók dat Rose Bertram wordt bedoeld in plaats van Bertman — ik ken lang niet al deze BN’ers, maar Rose Bertman is volgens mij nog nooit op tv geweest.

 

Eerste beelden Expeditie Robinson 2022

 

 

Beeld: Jasper Suyk

 

 

 

Door: Wieke Veenboer

Wieke Veenboer woont in Amsterdam. Ze is een graag geziene gast in de Amsterdamse horeca en probeert af en toe zelf een keukenprinses te zijn. Ze houdt van reizen, verslindt boeken maar speelt ook Netflix uit.

Afbeelding van Wieke Veenboer